Borsacı Kutman kimdir?

İçindekiler:

  1. Borsacı Kutman kimdir?
  2. Mehmet Kutman kaç yaşında?
  3. Global yatırımın sahibi kim?
  4. Adnan Kutman kimdir?
  5. Ayşegül bensel kimdir?
  6. Pera Gayrimenkul kimin?
  7. Global Holding ne iş yapar?
  8. Has Holding kimin?
  9. Serdar Kırmaz kimdir?
  10. Kadir Has hangi holding?

Borsacı Kutman kimdir?

Mehmet Kutman, 1960 senesinde Paris'te dünyaya geldi. ... Türk Borsa'sına ilgi duymaya başlayan Mehmet Kutman, bu konuda geliştirdiği proje ile 1990 senesinde Net Holding ortaklığı olan Global Menkul Değerler Anonim Şirketi'ni kurdu.

Mehmet Kutman kaç yaşında?

61 yaşında (1960) Mehmet Kutman/Yaş

Global yatırımın sahibi kim?

Global Yatırım Holding'in kurucu ortakları arasında yer alan Mehmet Kutman, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Adnan Kutman kimdir?

Cahit Kutman Kimdir? Türkiye'nin en eski şarap üreticisi ailesinin en büyük temsilcisi Cahit Kutman kimdir? ... Cahit Kutman Trakya bölgesinde pekçok yere bağlar ekmiş ve özel teknikler ile bu bağlardan yüksek kaliteli şarap üretiminde kullanılan üzümler yetiştirerek çok özel şaraplar yapmaktadır.

Ayşegül bensel kimdir?

Global Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu'na 1999 tarihinde katılan Ayşegül Bensel, Grubun çeşitli iştiraklerin yönetim kurullarında da görev yapmya başladı. Bensel aynı zamanda, Grubun Gayrimenkul Bölümü'nün Başkanı oldu.

Pera Gayrimenkul kimin?

Global Yatırım Holding - Pera GYO.

Global Holding ne iş yapar?

Global Yatırım Holding hâlihazırda dört ana sektörde faaliyet göstermektedir: Liman İşletmeciliği: Kruvaziyer limanı ve ticari liman işletmesi. Enerji: Yenilenebilir ve temiz enerji üretimi, sıkılaştırılmış doğal gaz dağıtımı ve satışı; yüksek verimli dağınık üretim sistemleri ve madencilik.

Has Holding kimin?

Has Holding, Kemal Has tarafından kuruldu. Bir dönem Türkiye'nin en büyük şirketler topluluklarından biriydi. Kemal Has hayatını kaybetmesi sonucu yerine Bilge Has devraldı. HBB TV, HBB FM, İstanbul Bankası, Coca Cola, Has Meyve Suları, Elvan Gazoz, Metal Kapak, Pe-Re-Ja gibi şirketlerine barınıyordu.

Serdar Kırmaz kimdir?

Ortadoğu Teknik Üniversite'si İşletme bölümünden mezun olan Serdar Kırmaz, 1988-1997 tarihleri arasında Coopers&Lybrand (PwC) Şirketinde Sorumlu Ortak olarak, 1997-1999 tarihlerinde Finart Danışmanlık Şirketinde Şirket Sahibi olarak, 1999-2005 tarihlerinde STFA Holding'de Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak, ...

Kadir Has hangi holding?

Ayrıca, benzeri çeşitli ticari kuruluşları gerçekleştirdi. Kadir HAS, Sabancı Ailesi'nden sonra Akbank'ın en büyük kurucu hissesine sahiptir.