Güral kime ait?

İçindekiler:

  1. Güral kime ait?
  2. Güral Porselen Genel Müdürü kim?
  3. Güral otelin sahibi kim?
  4. Kütahya Porselen Genel Müdürü kim?
  5. Esin Güral Argat kimin kızı?
  6. Harika Güral kimin kızı?
  7. Rıza Güral kaç yaşında?
  8. Nafi Güral eşi kim?
  9. Hediye Güral kimin kızı?
  10. Kütahya Porselen nerelerde var?
  11. Kütahya porselenin üretim yeri neresi?
  12. Esin Güral kiminle evli?
  13. Lav ın sahibi kim?
  14. Harika Güral kiminle evlendi?

Güral kime ait?

Nafi Güral'a ait. · Bünyesinde Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Kütahya Ambalaj fabrikaları bulunan şirketin yüzde 40 hissesi Nafi Güral'a, yüzde 34 hissesi Rıza Güral'a ve yüzde 26 hissesi ise borsada işlem gören ortaklara ait. İsmet Güral'dır.

Güral Porselen Genel Müdürü kim?

Ziyaretine Güral Porselen A.Ş. ile başlayan Vali Ali Çelik'i Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Genel Müdür Mehmet Naci Pekcan karşıladı.

Güral otelin sahibi kim?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. İş hayatının ilk basamakları Ağaç Sanayi ve Madencilik oldu.

Kütahya Porselen Genel Müdürü kim?

Kütahya Porselen Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Nafi Güral'ın yerine Ahmet Rüştü Düver'in Kütahya Porselen Genel Müdürü olduğunu bildirdi...

Esin Güral Argat kimin kızı?

Esin Güral Argat çocukluğunu Kütahya'da geçirdi. Rıza Güral'ın tek kızı olarak büyüdü. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden sonra İstanbul Üniversitesi İşletme ve İktisadı ve Endüstrisi bölümünde master yaptı.

Harika Güral kimin kızı?

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral'ın kızı Harika Güral, babasının en büyük destekçisi oldu.

Rıza Güral kaç yaşında?

RIZA GÜRAL 1941 yılında Kütahya'da doğmuştur. Çalışma hayatında 58 yılı geride bırakan Rıza Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Nafi Güral eşi kim?

Gecede NG Kurucu Başkanı Nafi Güral eve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli, NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral davetlilere ev sahipliği ...

Hediye Güral kimin kızı?

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Nafi Güral'ın kızı Hediye Güral Gür işinde olan başarısıyla dikkat çekiyor. NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı olan Hediye Güral Gür, iş hayatına atılmasından özel yaşamına ve anneliğe dair bilinmeyenle.

Kütahya Porselen nerelerde var?

Kütahya Porselen AVM Mağazaları
Ankamall Avm-1. Kat0312 541 12 53
Egepark Mavişehir Avm1. Kat0232 324 57 15
Highway Avm /OutletZemin0374 202 00 70
Home City Avm Pendik
Kütahya Sera AvmZemin0274 655 01 18
2 satır daha

Kütahya porselenin üretim yeri neresi?

Kütahya Porselen, üretiminin tümünü Kütahya'daki 5 ayrı fabrikasında gerçekleştiriyor.

Esin Güral kiminle evli?

Gürallar Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, şirketler bünyesine geçtiğimiz yıllarda katılan Maldivler'deki Joali tesislerinde hem teftiş hem de tatil yaptı. Eşi İhsan Argat'ın da eşlik ettiği bu gezide, yoğun günlerin yorgunluğunu atan çiftin mutluluğuna diyecek yoktu.

Lav ın sahibi kim?

Gürok Grubu çatısı altında, 1994 yılında temelleri atılan ve Türkiye sofra camı üretiminde tekelci yaklaşımı kırarak sektörün gelişiminde önemli bir rol oynayan Gürok ArtCraft, dünya markası olma hedefiyle 2014 yılı itibariyle kurumsal yenilenmeye gitmiş ve LAV markası ile yoluna devam etme kararı almıştır.

Harika Güral kiminle evlendi?

Rüyam gerçekleşti' diyor. Harika Güral, Güral Porselen'in sahibi İsmet Güral ve Avukat eşi Nesrin Güral'ın üç çocuğundan en büyük olanı.