AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?

İçindekiler:

  1. AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?
  2. AÖF tek ders sınavı 2021 başvurusu nasıl yapılır?
  3. AÖF tek ders sınavına kaç dersten girilir?
  4. Tek ders sınavına hangi dersten girilir?
  5. ATA AÖF tek ders sınavı ne zaman 2020?
  6. AÖF tek ders sınavına nasıl başvurulur 2020?
  7. Tek ders sınavı hangi sınıflar için?

AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?

1) Örgün programlarda devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten FF ya da YZ harf notu alan ya da mezun olabilmek için alması gereken tüm derslerini tamamladığı halde GNO'su 2.00'ın altında kalan ve gireceği tek bir dersin sınavıyla GNO'sunu 2.00 ve üstüne çıkarabileceği ilgili birim yönetim kurulu kararıyla tespit ...

AÖF tek ders sınavı 2021 başvurusu nasıl yapılır?

Tek ders sınav başvurusu nasıl yapılır: Fakat çoğunlukla yazılı dilekçe ile tek ders sınavı başvurusu yapma gerekliliği bulunmaktadır. Bu dilekçeyle birlikte sınava girmek istenilen dersi belirterek sınava girmek istenilen yönetime bildirilmelidir. Tek ders sınavından alınacak olan not dönem notu yerine geçmektedir.

AÖF tek ders sınavına kaç dersten girilir?

İşte sınava girmek için gereken şartlar; Ders programındaki tüm dersleri alan, ikinci sınıfı tamamlayan ancak 1 dersten başarısız olan öğrenciler girebilir.

Tek ders sınavına hangi dersten girilir?

1. Tek Ders Sınavına Kimler Girebilir: Bütünleme sınavlarından sonra devamını almış olmak kaydıyla dönemine bakılmaksızın mezun olabilmek için ders hükmünde olmayan bitirme ödevi, bitirme tezi, staj ve hazırlık sınıfı hariç tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

ATA AÖF tek ders sınavı ne zaman 2020?

TEK DERS SINAVI Tek ders sınavı 05.02.2020 Çarşamba günü saat: 14:00'da yapılacaktır.

AÖF tek ders sınavına nasıl başvurulur 2020?

Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerin başvuru için aşağıdaki dilekçeyi doldurup [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Tek ders sınavı hangi sınıflar için?

İşte sınava girmek için gereken şartlar; Ders programındaki tüm dersleri alan, ikinci sınıfı tamamlayan ancak 1 dersten başarısız olan öğrenciler girebilir.