Orjinal Apple Şarj Aleti adaptörü nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Orjinal Apple Şarj Aleti adaptörü nasıl anlaşılır?
  2. iPhone 12 şarj kablosu hangisi?
  3. iPhone Orjinal şarj aleti kaç watt?
  4. Apple AirPods sahtesi nasıl anlaşılır?
  5. iPhone 12 şarj kablosu yok mu?
  6. iPhone 7 şarj aleti kaç watt?
  7. iPhone adaptör kaç w?
  8. Orjinal Samsung şarj aleti nereden anlaşılır?
  9. AirPods 2 sahtesi nasıl anlaşılır?
  10. iPhone 12 neden şarj aleti yok?
  11. iPhone 12 kutusundan ne çıkıyor?

Orjinal Apple Şarj Aleti adaptörü nasıl anlaşılır?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

iPhone 12 şarj kablosu hangisi?

Testler Apple tarafından, Eylül 2020'de üretim öncesi iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max birimleri ve yazılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Testlerde aksesuar olarak Apple USB-C Güç Adaptörü (20 W Model A2305) kullanılmıştır.

iPhone Orjinal şarj aleti kaç watt?

Apple 5 W USB Güç Adaptörü

Apple AirPods sahtesi nasıl anlaşılır?

Deliklerin farklı konumda olması gibi farklar bulursanız, elinizdeki kulaklıklar sahte demektir. Gerçek AirPods'un sapının alt tarafındaki bölümün oval şeklinde, sahtelerin ise çoğunlukla dairesel şekilde olduğunu söyleyelim. Bunun yanında sahte AirPods genellikle gerçeğinden çok daha büyük bir şarj kutusuyla geliyor.

iPhone 12 şarj kablosu yok mu?

Apple iPhone 12 kutusundan şarj cihazı adaptörü ve kulaklık çıkmayacak. Bu ürünleri almak isteyenler para ödemek zorunda kalacaklar. Tüm iPhone modelleri artık varsayılan olarak USB-C kablosuyla gönderilecek.

iPhone 7 şarj aleti kaç watt?

12 W USB güç adaptörü

iPhone adaptör kaç w?

5 W USB güç adaptörü iPhone 11'den önceki iPhone modellerinin çoğu kutuda bir 5 W güç adaptörüyle birlikte gelir.

Orjinal Samsung şarj aleti nereden anlaşılır?

Telefonlar için özel olarak üretilen şarj cihazlarının USB başlıklarında küçük bir delik bulunur. Bu delik kıvrımlı bir kareyi andırıyorsa cihaz orijinaldir, aksi takdirde ya sahtedir ya da telefon için üretilmiş olan bir şarj cihazı değildir.

AirPods 2 sahtesi nasıl anlaşılır?

AirPods'u İnceleyin Apple'ın web sitesine gidin ve 360 derecelik AirPods animasyonlarına bakarak elinizdeki kulaklıkla karşılaştırın. Deliklerin farklı konumda olması gibi farklar bulursanız, elinizdeki kulaklıklar sahte demektir.

iPhone 12 neden şarj aleti yok?

iPhone 12 Kutusundan Şarj Cihazı ve Kulaklık Çıkmamasının Asıl Nedeni. Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor.

iPhone 12 kutusundan ne çıkıyor?

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olan iPhone 12 Pro diğer modeller ile benzer şekilde MagSafe desteğine sahip. Apple çevreyi koruma stratejisini gerekçe göstererek kutu içeriğinden şarj adaptörünü ve kulaklığı yani EarPod'u kaldırdığını açıkladı. Kutudan telefon ile USB-C – Lightning kablo çıkacak.