ÜNLÜ Co ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. ÜNLÜ Co ne iş yapar?
  2. ÜNLÜ & Co sahibi kimdir?
  3. Mahmut ÜNLÜ Co kimdir?
  4. ÜNLÜ CO halka arz ne zaman?
  5. Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü kimdir?
  6. Unlu Menkul Değerler kimin?
  7. Ünlü Menkul kime ait?
  8. Ünlü CO halka arz girilir mi?
  9. Ünlü & Co halka arz alınır mı?
  10. Ünlü yatırım Holding ne iş yapar?
  11. ÜNLÜ yatırım Holding ne iş yapar?
  12. Ünlü & Co halka arz ne zaman işlem görecek?
  13. Ünlü Yatırım Holding halka arz girilir mi?
  14. Ünlü CO halka arz alınır mı?

ÜNLÜ Co ne iş yapar?

Varlık Yönetim hizmetlerinde ÜNLÜ & Co, Tahsili Gecikmiş Alacak Yönetimi, ÜNLÜ Alternatif Yatırımlar, Fon ve Portföy Yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Merkezi İstanbul'da olan ve 450'nin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co'nun ayrıca Ankara, İzmir, New York ve Londra'da ofisleri bulunmaktadır.

ÜNLÜ & Co sahibi kimdir?

ÜNLÜ & Co 1996 yılından bu yana sürdürdüğü başarısını, bugün de Türkiye'nin lider yatırım kuruluşu olarak devam ettirmektedir. Mahmut L. ÜNLÜ, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır. Teknoloji firmalarına yatırım yapmak üzere e-ticaret fonu kuruldu.

Mahmut ÜNLÜ Co kimdir?

Mahmut L. Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.'de ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.'yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev almaktadır.

ÜNLÜ CO halka arz ne zaman?

(Ünlü & Co) 31 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihlerinde 6,90 TL fiyat ile halka arz edilecektir. QNB Finans Yatırım Menkul Değer A.Ş. olarak halka arza konsorsiyum üyesi olarak katılıyoruz.

Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü kimdir?

Daha sonra Alkhair Capital ve Alkhair Asset Management Türkiye'nin CEO'su olan Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü, şu an MENA Finans'ın CEO'su olarak da görev yapıyor. Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürüyor. Türkiye Girişimcilik Vakfı (Girvak) Mütevelli Heyet Üyeliğini de yürütüyor.

Unlu Menkul Değerler kimin?

"ÜNLÜ Yatırım Holding" ÜNLÜ Menkul'ün tamamının sahibi oldu. ÜNLÜ Menkul'ün % 75'ine sahip ÜNLÜ Yatırım Holding, Standard Bank Group'a ait olan %25 oranındaki payları da satın alarak ÜNLÜ Menkul'de tek pay sahibi oldu.

Ünlü Menkul kime ait?

2012 yılında Standard Bank Group'tan ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş'nin kontrolünü alan ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş, Standard Bank Group Limited'in ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.'de kalan %25'lik payını da satın alarak ÜNLÜ Menkul'ün tek pay sahibi oldu.

Ünlü CO halka arz girilir mi?

Ünlü & Co'yu oluşturan birimlerin çatı şirketi Ünlü Yatırım Holding, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde halka arz edilecek. Şirket halka arz ile yaklaşık 260 milyon lira kaynak elde edecek. ... Şirket sermaye artırımı ile birlikte kurumsal finansmanda danışmanlığın ötesine geçerek kendi parasıyla fon sağlayıcı haline gelecek.

Ünlü & Co halka arz alınır mı?

Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimiyle 25 yıldır değer yaratan ÜNLÜ & Co 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde halka arz ediliyor. Şimdi bu değere ortak olma zamanı! Halka arzla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Ünlü yatırım Holding ne iş yapar?

Türkiye'nin lider finansal hizmetler grubu ÜNLÜ & Co'nun temel hedefi, yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanında müşterilerine dünya standartlarında hizmet sunmaktır. ... Müşterileri için tüm finansal ürünleri sunan tek adres olmak adına ürünlerini geliştirmek ve hizmet alanını genişletmek.

ÜNLÜ yatırım Holding ne iş yapar?

Türkiye'nin lider finansal hizmetler grubu ÜNLÜ & Co'nun temel hedefi, yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanında müşterilerine dünya standartlarında hizmet sunmaktır. ... Müşterileri için tüm finansal ürünleri sunan tek adres olmak adına ürünlerini geliştirmek ve hizmet alanını genişletmek.

Ünlü & Co halka arz ne zaman işlem görecek?

31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında talep toplama süreci tamamlanan ve toplam halka arz büyüklüğü 314 milyon TL olarak gerçekleşen Ünlü Yatırım Holding 7 Haziran'dan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görecek. Ünlü&Co hisseleri Borsada Yıldız Pazar'da 7 Haziran'da işlem görmeye başlayacak.

Ünlü Yatırım Holding halka arz girilir mi?

Ünlü Yatırım Holding A.Ş. (Ünlü & Co) 31 Mayıs – 1 Haziran 2021 tarihlerinde halka arz edilecektir.

Ünlü CO halka arz alınır mı?

ÜNLÜ & Co, halka arzını başarıyla tamamladı