Iş bankası elektrikli araçlar fonu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Iş bankası elektrikli araçlar fonu nasıl alınır?
  2. Elektrikli araçlar fonu Nedir?
  3. IPJ hangi fon?
  4. Yabancı Hisse Senedi fonu Nedir?
  5. Brıc Plus fon nedir?
  6. Briç fon nedir?
  7. Hisse senedi ağırlıklı fon ne demek?

Iş bankası elektrikli araçlar fonu nasıl alınır?

Elektrikli Araçlar Karma Fon'unu İşCep'ten, İş Bankası İnternet Şubesi'nden ve tüm İş Bankası şubelerinden almak mümkün.

Elektrikli araçlar fonu Nedir?

Fon, portföyünün en az €'i ile devamlı olarak, yurt içinde veya dışında işlem gören ve elektrikli araç üreten şirketlerin yanı sıra, akıllı araç teknolojisi geliştiren, pil üretimi yapan ve pil üretiminde kullanılan madenleri işleyen madencilik şirketlerinin ortaklık paylarına ve özel sektör borçlanma araçlarına ...

IPJ hangi fon?

İş Portföy Elektrikli Araçlar Karma Fon (IPJ)

Yabancı Hisse Senedi fonu Nedir?

Fon, farklı sektörlerden ve farklı büyüklüklerdeki ABD şirketlerinin hisse senedi performansını getiriye çevirmenizi hedefler. Fonun yatırım yaptığı hisse senetleri USD bazında işlem gördüğü için, aynı zamanda, USD/TL performansı da getirinize yansır.

Brıc Plus fon nedir?

Gelişen ülkelerin büyüme potansiyeline ortak olmak isteyen, agresif risk profilindeki katılımcılarımız için uygun olan AHE Bric Plus Fon (AHE Büyüme Amaçlı Yükselen Ülkeler Esnek Emeklilik Yatırım Fonu), “Esnek-Klasik” Emeklilik Yatırım Fonları kategorisinde 2016 yılında en yüksek getiriyi sağlamıştır.

Briç fon nedir?

BRIC Ülkeleri Hisse Senedi Fonu, yüksek potansiyel sunan Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin borsalarında Ak Portföy uzmanlığıyla seçilmiş hisse senetlerine yatırım yapar. Fon, BRIC ülkelerindeki getiri potansiyelini değerlendirmeyi amaçlıyor.

Hisse senedi ağırlıklı fon ne demek?

Garanti Portföy BİST30 Endeksi Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) ... Fon, hisse senedi piyasasındaki fırsatlardan yararlanarak uzun vadede tasarrufların büyümesini hedefler ve endeks getirisini %90 korelasyon ile takip eder.