Sinem Kobal ve Kenan Imirzalıoğlu'nun evi nerede?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobal ve Kenan Imirzalıoğlu'nun evi nerede?
  2. Sinem Kobalın evi nerede?
  3. Kenan Imirzalıoğlu'nun serveti ne kadar?
  4. Kenan İmirzalıoğlu hangi semtte oturuyor?
  5. Kenan İmirzalıoğlu istanbul'da nerede oturuyor?
  6. Kenan imirzalıoğlu kaç dairesi var?
  7. Kenan imirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler neden ayrıldı?
  8. Sinem Kobal Arda turandan sonra kiminle sevgili oldu?
  9. Beren Saat Kenan Doğulu nerede oturuyor?
  10. Sibel Can kaç evi var?

Sinem Kobal ve Kenan Imirzalıoğlu'nun evi nerede?

Mayıs ayında 28 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal'la evlenen 42 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'nun Selimiye'de ayrıca 1200 metrekarelik denize sıfır bir arazisi ve evi bulunuyor.

Sinem Kobalın evi nerede?

Sinem Kobal Cihangir'e taşındı! İki ay önce Serenay Sarıkaya'nın Rumelihisarı'ndaki eski evine taşınan Sinem Kobal'ın son adresi sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki evi oldu.

Kenan Imirzalıoğlu'nun serveti ne kadar?

İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'da birçok apartmanı olan ve son olarak Cihangir'de butik otel açmak için yeni bir bina alan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değerinin 30 milyon lirayı bulduğu söyleniyor...

Kenan İmirzalıoğlu hangi semtte oturuyor?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut'un Emirgan'daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Kenan İmirzalıoğlu istanbul'da nerede oturuyor?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut'un Emirgan'daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Kenan imirzalıoğlu kaç dairesi var?

Üzerine 200 dairesi bulunan da var trilyonluk rezidans dairelerden çifter çifter alanlardan. İşte Kenan İmirzalıoğlu, Seda Sayan, Sibel Can, Emrah, Aşkın Nur Yengi, İbrahim Tatlıses, Polat Alemdar Necati Şaşmaz gibi emlak zengini ünlüler!

Kenan imirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler neden ayrıldı?

Kenan İmirzalıoğlu ile Zeynep Beşerler, 6 yıllık ilişkilerini sıkıldıkları gerekçesiyle bitirdi. “Bir süre yalnız kalmak ikimize de iyi gelecek. 6 sene uzun bir süre. Sıkılmaya, yıpranmaya başlamıştık.

Sinem Kobal Arda turandan sonra kiminle sevgili oldu?

Arda Turan'dan sonra İbrahim Çelikkol'la birlikte olan Sinem Kobal, yeni ilişkisiyle ilgili haberleri uzun süre doğrulamamıştı Sinem Kobal, eski nişanlısı Arda Turan'ın Diyar Onar'la birlikte olduğu iddialarının ardından, yeni sevgilisi İbrahim Çelikkol'la ilk fotoğrafını yayınladı.

Beren Saat Kenan Doğulu nerede oturuyor?

Beykoz Acarkent'teki evini üçüncü çocuklarını bekleyen Ece-Ozan Doğulu çiftine veren Kenan Doğulu, artık eşi Beren Saat'le birlikte Ozan Doğulu'nun Kanlıca'daki Boğaz'a nazır evinde oturuyor.

Sibel Can kaç evi var?

Son kurdukları şirketleriyle birlikte toplam beş şirketleri olan ikilinin, yatırım şirketinin merkezi Cihangir Sıraselviler Caddesi'nde bulunuyor. SİBEL CAN İstanbul'da 50 daire, Nakkaştepe'de ve Levent'te villa, Bodrum'da 2 villa, Miami'de villa, yarış atı, 1 cip, otomobil, bankada hatırı sayılır nakit.