Gürcistan test istiyor mu?

İçindekiler:

  1. Gürcistan test istiyor mu?
  2. Batum giriş çıkış var mı?
  3. Batum sınır kapısı açıldı mı?
  4. Batum Sarp Kapısı ne zaman açılacak?
  5. Gürcistan'a giriş çıkış var mı?
  6. Sarp Sınır Kapısı açıldı mı?
  7. Batum aşı istiyor mu?
  8. Sarp Sınır Kapısı yaya geçişine açıldı mı?

Gürcistan test istiyor mu?

-Her yaştaki vatandaşımız için PCR testi gerekiyor. ... -Ziyaret süresi 72 saatten fazla olan vatandaşlarımız, 72 saat sona erdiğinde Gürcü tarafında PCR testi yaptırmak zorundadır. Eğer 72 saat geçtiği halde yeni bir PCR testi yaptırmayan olursa Gürcistan tarafı 2000 Lari ceza uyguluyor.

Batum giriş çıkış var mı?

Kara sınır kapıları kargo trafiği haricinde giriş-çıkışlara halen kapalı olup, sadece Sarp Sınır Kapısından TSİ 09.00-17.00, Gürcistan saati ile 10.00-18.00 saatleri arasında her iki ülke vatandaşları kendi ülkelerine geçiş yapabilmektedirler.

Batum sınır kapısı açıldı mı?

Kademeli normalleşme süreci ile birlikte sınır kapısı 14,5 ay sonra yeniden geçişlere açıldı. Bugün saat 09.00'da iki ülkeden karşılıklı geçişler başladı. Geçişler 09.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılabilecek. Gürcistan'a giriş yapacak kişilerden 72 saat içinde alınmış PCR testi, özel sağlık sigortası isteniyor.

Batum Sarp Kapısı ne zaman açılacak?

Gürcistan hükümeti Korona virüsle mücadele kapsamında aylardır kapalı olan tüm sınır kapılarının 1 Haziran'da açılmasına karar aldı. Gürcistan Kurumlararası Koordinasyon Konsey toplantısında alınan karara göre, karayolu ile bazı şartları yerine getirerek ülkeye giriş yapılabilecek.

Gürcistan'a giriş çıkış var mı?

- Gürcistan'a havayoluyla girişlere dair mevcut uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. ... - Gürcistan'a giriş yapacak vatandaşlarımızın pasaport hamili olmaları gerekmemekte olup, T.C. Kimlik ile giriş hâlen mümkündür.

Sarp Sınır Kapısı açıldı mı?

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinden Gürcistan'a açılan Sarp Sınır Kapısı, salgın nedeniyle 'de uluslararası nakliye yapan TIR'lar dışında yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Kademeli normalleşme süreci ile birlikte sınır kapısı 14,5 ay sonra yeniden geçişlere açıldı.

Batum aşı istiyor mu?

Gürcistan'a kara yoluyla girmek isteyen kişiler, resmi aşı sertifikası (iki doz veya Johnson&Johnson aşısı için bir doz) ve son 72 saatte temin edilmiş PCR test sonucunu beraber ibraz etmek suretiyle ya da sadece test sonucunu ibraz ederek giriş sağlayabilmekte; bununla beraber, aşı sertifikası bulunmayan kişilerin ...

Sarp Sınır Kapısı yaya geçişine açıldı mı?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 'de yaya yolcu geçişlerine kapatılan Türkiye Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı'nda, geçişler yeniden başladı.