Melis Sezen kaç dogumlu?

İçindekiler:

  1. Melis Sezen kaç dogumlu?
  2. Melis Sezen kimdir hayatı?
  3. Melih Sezen kim?
  4. Melis Sezen hangi bölümde okuyor?
  5. Melis Sezen ne mezunu?
  6. Melis Sezen kimdir ve nerelidir?
  7. Melis Sezen Koç Üniversitesi Hangi bölüm?
  8. Melis Sezen nereden mezun?
  9. Melis Sezen ailesi nereli?
  10. Melis Sezen nerede doğdu?
  11. Melis Sezen hangi bölüm mezunu?
  12. Melisa Sezen Ne Okuyor?
  13. Melis Sezen hangi üniversitede?

Melis Sezen kaç dogumlu?

(24 yıl yaşında) Melis Sezen/Doğum tarihi

Melis Sezen kimdir hayatı?

Melis Sezen, tarihinde İstanbul, Silivri'de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. ... Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

Melih Sezen kim?

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun olan Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve Yay burcudur.

Melis Sezen hangi bölümde okuyor?

Ardından Silivri'de Ali Solmaz Tiyatrosu'nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesinde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun oldu. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

Melis Sezen ne mezunu?

12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı. Ardından Silivri'de Ali Solmaz Tiyatrosu'nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu.

Melis Sezen kimdir ve nerelidir?

Melis Sezen (d. , İstanbul), Türk oyuncudur. İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlendi.

Melis Sezen Koç Üniversitesi Hangi bölüm?

Ardından Silivri'de Ali Solmaz Tiyatrosu'nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesinde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun oldu. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

Melis Sezen nereden mezun?

Koç Üniversitesi Melis Sezen/Üniversite

Melis Sezen ailesi nereli?

Melis Sezen, tarihinde İstanbul, Silivri'de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Bir tane erkek kardeşi bulunan Sezen'in ailesi ticaretle uğraşıyor.

Melis Sezen nerede doğdu?

İstanbul, Türkiye Melis Sezen/Doğum yeri

Melis Sezen hangi bölüm mezunu?

Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

Melisa Sezen Ne Okuyor?

12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı. Ardından Silivri'de Ali Solmaz Tiyatrosu'nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesinde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun oldu.

Melis Sezen hangi üniversitede?

Atatürk Anadolu Lisesi Koç Üniversitesi Melis Sezen/Eğitim