Tuğçe ve Büşra olayı nedir?

İçindekiler:

  1. Tuğçe ve Büşra olayı nedir?
  2. Hande çinkitaş Katili Tutuklandı mı?
  3. Hande çinkitaş in katili kim çıktı?
  4. Hande çinkitaş a ne oldu?

Tuğçe ve Büşra olayı nedir?

Savaştepe'de 'da okula giderken kaybolan Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım'ın, 44 gün sonra cansız bedenleri bulundu. Başlatılan soruşturmada, cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Seyhan Yakar ve kardeşi Ayhan Yakar'ın DNA'ları ile Büşra ve Tuğçe'nin tırnaklarının arasında bulunan doku örnekleri uyuştu.

Hande çinkitaş Katili Tutuklandı mı?

Kadıköy'de 2001 yılında 12 yaşındaki Hande Çinkitaş'ın vahşice öldürülmesine ilişkin tarihinde tutuklanan ve “canavarca hisle veya eziyet çektirerek alt soydan akrabayı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istene baba Nezih Çinkitaş(58) ve üvey anne Şehnaz Çinkitaş(51) bugün ilk kez hakim ...

Hande çinkitaş in katili kim çıktı?

O örneğin de baba Nezih Çinkitaş'a ait olduğu ortaya çıktı. Bunun dışındaki bütün delillerin tamamı sanıkların aleyhine” dedi. 2000 yılında öldürülen ve katil zanlısı meçhul olan Çağla Tuğaltay'ın annesi Gülnur Tuğaltay da destek olmak için adliyeye geldi. Tuğaltay, “Önce Çağla katledildi.

Hande çinkitaş a ne oldu?

İçerenköy'de 2001 yılında 12 yaşındaki Hande Çinkitaş'ın öldürülmesine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanan ve yaklaşık 6 aydır tutuklu bulunan baba ile üvey annenin tahliyesine karar verildi.