Bittim Sabunu YUZE kullanilir mi?

İçindekiler:

  1. Bittim Sabunu YUZE kullanilir mi?
  2. Bıttım saç çıkarır mı?
  3. Bıttım Sabunun özelliği nedir?
  4. Bıttım sabunu saç dökülmesine iyi gelir mi?
  5. Bıttım sabunu içinde neler var?

Bittim Sabunu YUZE kullanilir mi?

Siirt'e özel bu sabun tamamen organik olduğu için herhangi bir yan etkisi yoktur. Hem cilde hem de saçlara uygulanabilir.

Bıttım saç çıkarır mı?

Bıttım sabunu saç çıkarma özelliğine sahiptir. Fakat düzenli olarak ve uzun süre kullanılması halinde faydalı olabilir. 8 ila 9 ay boyunca haftada 2 veya 3 kez saçınızı sadece bıttım sabunu ile yıkarsanız, saçınızın çıktığını görebilirsiniz.

Bıttım Sabunun özelliği nedir?

Egzamaya, mantara, ergenlik sivilcelerine vücuttaki yara ve tahrişlere karşı etkilidir. Gözenekleri açar varisleri iyi derecede rahatlatır. Doğal ürünler den üretildiği için hiç bir yan etkisi olmaz kimyasal madde içermez. Bıttım sabunu saçlara canlı bir görünüm parlaklık hissi verir kuru saçları nemlendir.

Bıttım sabunu saç dökülmesine iyi gelir mi?

Saç dostu olan bıttım sabunu saç köklerini besleyip, kırılma ve dökülmelerin önüne geçiyor. Yabani fıstık olan bıttım ve menengiç yağından yapılan bıttım sabunu aynı zamanda antiseptik özelliğinden dolayı saç diplerindeki bakteri oluşumunu da önlüyor.

Bıttım sabunu içinde neler var?

Bıttım sabunu yabani fıstık (bıttım) yani bilinen adıyla menengiç yağından elde edilir. Bıttım Siirt fıstığının aşılanmamış halidir Siirt'e özgü bir sabundur. Bıttım sabunu tamamen elle yapılır, bıttım sabunu yapımında kimyasal madde kullanılmaz.