Vodafone telefon dökümü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone telefon dökümü nasıl alınır?
  2. S yazıp 7000 e gönderince ne oluyor?
  3. Internetten telefon dökümü nasıl alınır?
  4. Self servis şifresi ne için kullanılır?
  5. Vodafone Self Servis ile neler yapabilirim?
  6. Vodafone arama kayıtları silinir mi?
  7. Türk Telekom telefon dökümü nasıl alınır?

Vodafone telefon dökümü nasıl alınır?

542 ya da 00 00 numaralarından birini arayarak müşteri temsilcileri ile görüşebilir ve dökümünüzün e-posta adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz.

S yazıp 7000 e gönderince ne oluyor?

Açıklama. Vodafone Self Servis ile bireysel hattınız ile ilgili işlemleri yapmak ücretsiz* ve çok kolay! Şifremi nasıl alırım? S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek Self Servis şifrenizi alabilirsiniz.

Internetten telefon dökümü nasıl alınır?

Online olarak yapılan işlemlere bakacak olursak www.ttmobil.com.tr adresine girdikten sonra numaranızı ve bireysel şifrenizi ilgili alanlara girip çıkan ekranda bulunan fatura, kullanım detayları gibi linklere tıklayarak arama kayıtlarınıza ulaşabilirsiniz.

Self servis şifresi ne için kullanılır?

Cep telefonunuz ile Cep Self Servis'e bağlanarak konuşma, mesaj ve internet paket kullanımınızı öğrenebilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzun internet tarayıcısını açın. ... (*) Self Servis şifreniz yoksa, almak için SIFRE yazarak 7000'e ücretsiz kısa mesaj gönderip şifrenizi telefonunuza anında alabilirsiniz.

Vodafone Self Servis ile neler yapabilirim?

Online Self Servis'i kullanarak firma abonelik işlemlerinizi HIZLI, KOLAY ve ÜCRETSİZ olarak gerçekleştirebilirsiniz. Firmanız faturalı hat abonesi ise; Faturanızı görüntüleyebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Fatura analiz ve raporlama fonksiyonlarıyla, fatura bilgilerinizi daha detaylı bir şekilde inceleyebileceksiniz.

Vodafone arama kayıtları silinir mi?

GSM operatörleri, herhangi bir yasal talep gelebilmesi durumunda bu verileri 5 yıl süre ile saklamak zorundadır. Bu nedenle verilerin cihazdan silinmesi söz konusu olurken, Vodafone kayıtları üzerinde arama geçmişinin silinmesi mümkün olmamaktadır.

Türk Telekom telefon dökümü nasıl alınır?

Türk Telekom Dokümanı Müşteri Hizmetleri Aracılığıyla Nasıl Alınır?
  1. 4 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak mobil, sabit internet, ev telefonu ve Tivibu hizmetlerinden size uygun olanı seçin.
  2. 10 haneli hizmet numaranızı, T.C. ...
  3. Müşteri temsilcisine ayrıntılı fatura dökümü talep ettiğinizi iletin.