Ezhel06 kimdir?

İçindekiler:

  1. Ezhel06 kimdir?
  2. Rapçi Ezhel kim?
  3. Ezhel adı ne?
  4. Ais Ezhel Ais ne demek?
  5. Sercan Ipekçioğlu aslen nereli?
  6. Ezel Rap kimdir?

Ezhel06 kimdir?

Sahne adıyla Ezhel (Ais Ezhel) olarak bilinen Ömer Sercan İpekcioğlu 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk albümünü 2017 yılının mayıs ayında çıkartan Ais Ezhel, yaptığı müziğin türünü “Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlıyor. ... Rap'in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır.

Rapçi Ezhel kim?

Ezhel veya gerçek adıyla Ömer Sercan İpekçioğlu 1 Temmuz 1991'de Çankaya, Ankara'da doğdu. Türk rapçi, şarkıcı ve söz yazarı. 2017'de yayımladığı ilk stüdyo albümü Müptezhel ile tanınmaya başlayan İpekçioğlu, Türkçe rap sahnesinin önde gelen müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor.

Ezhel adı ne?

Ömer Sercan İpekçioğlu Ezhel/Tam adı

Ais Ezhel Ais ne demek?

Birçoğumuzun Ezhel (Ais Ezhel) olarak tanıdığı gerçek ismi Ömer Sercan İpekcioğlu olan ünlü sanatçı Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. ... Ais Ezhel ne demek diye merak ediyorsanız Ezhel bir röportajında şöyle açıklamış ; “Ais aslında İngilizce buz anlamına gelen “ice” kelimesinden geliyor.

Sercan Ipekçioğlu aslen nereli?

Ezhel
DoğumÖmer Sercan İpekçioğlu 1 Temmuz 1991 Çankaya, Ankara, Türkiye
İkametBerlin, Almanya
Diğer ad(lar)ıCJ Ais Ezhel Ice
MeslekRapçi söz yazarı
10 satır daha

Ezel Rap kimdir?

Sahne adı Ezhel olan Ömer Sercan İpekçioğlu 1 temmuz 1990 yılında Ankara'da doğdu. İlk albümünü 2017 yılında çıkarmıştır. Müziğinin türünü “Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlayan rapçi geniş kitlelere sosyal medya ile ulaşmıştır.