Elma sirkesi pireyi yok eder mi?

İçindekiler:

  1. Elma sirkesi pireyi yok eder mi?
  2. Hayvan Piresini ne öldürür?
  3. Evdeki pireleri ne öldürür?
  4. Pirenin düşmanı nedir?

Elma sirkesi pireyi yok eder mi?

Elma sirkesi harikalar yaratan başka bir doğal çözümdür. Eşit miktarda su ve sirkeyi karıştırın ve bir sprey şişesine dökün. Bu karışımı, evcil hayvanlarınız dahil evinizin her yerinde kullanabilirsiniz. Evinizde pire varsa, evde derin bir temizlik gerekir.

Hayvan Piresini ne öldürür?

Evcil hayvanını her gün pire şampuanı ve suyla yıka. Evcil hayvanını yıkamak, onun üzerinde yaşayan pireleri öldürür. Pire şampuanını evcil hayvanının kulaklarının, gözlerinin, burnunun, ağzının ve poposunun etrafına sürerek banyo için hazırla.

Evdeki pireleri ne öldürür?

Evdeki pireye doğal çözüm arıyorsanız kolaylıkla hazırlayacağınız sirkeli sudan ya da narenciye solüsyonlarından yardım alabilirsiniz. Bir litre suyun içerisine 1,5 su bardağı sirke ekledikten ya da yarım litre suya bir limonu ekleyip kaynattıktan sonra hazırladığınız karışımı bir fısfısın içine koyabilirsiniz.

Pirenin düşmanı nedir?

Sofra Tuzu: Sofra tuzunu ince bir tülbentin ya da külotlu çorabın içerisine koyarak yatak altlarına, duvar diplerine ve dolap içlerine yerleştirin. Tuz, pireyi uzak tutacaktır. Tuzu çocukların ve evcil hayvanınızın ulaşamayacağı yerlere koymayı ihmal etmeyin.