Yalın Alpay ne mezunu?

İçindekiler:

  1. Yalın Alpay ne mezunu?
  2. Yalın Alpay kaç yaşında?
  3. Yalın Alpay Kaç IQ?
  4. Yalın Alpay hangi kanalda?
  5. Yalanın siyaseti kaç sayfa?
  6. Yalın Alpay aslen nereli?
  7. Yalın Alpay nerede yazıyor?

Yalın Alpay ne mezunu?

İstanbul'da 1980 yılında doğdu. Okumayı ve yazmayı 2,5 yaşında öğrendi. İlkokula birinci ve ikinci sınıfı atlayarak üçüncü sınıftan başladı. Lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden alan Yalın Alpay, yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamladı.

Yalın Alpay kaç yaşında?

41 yaşında (1980) Yalın Alpay/Yaş

Yalın Alpay Kaç IQ?

2,5 yaşında okuyup yazabildiği ve IQ testi sonucu 170'in üzerinde olduğu için herkesin ilgi odağı haline gelen çocuk, Yalın Alpay!

Yalın Alpay hangi kanalda?

Emre Alkin'le birlikte kaleme aldığı Olaylarla Türkiye Ekonomisi kitabıyla Platin Dergisi'nden Yılın En İyi İş Kitabı ödülünü alırken, aynı yıl Yalanın Siyaseti isimli kitabıyla da Necip Hablemitoğlu Ödülü'ne layık görülmüştü. Yalın Alpay'ın Ekotürk'te Perşembe günleri 19.30-20.30 arasında Dr.

Yalanın siyaseti kaç sayfa?

Yalanın Siyaseti
Basım DiliTürkçe
BoyutNormal Boy
Cilt DurumuCiltsiz
Sayfa Sayısı184
Yayın Tarihi2017

Yalın Alpay aslen nereli?

1980 yılında İstanbul'da doğmuştur. Okumayı ve yazmayı 2.5 yaşında öğrendiğinden dahi olarak görülmüş, Türkiye'de ilgi odağı olarak pek çok gazetede ve TV kanallarında röportajlar vermiştir. Lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde, yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi tarih bölümünde bitirmiştir.

Yalın Alpay nerede yazıyor?

Ekonomi, siyaset, tarih ve sanat gibi pek çok alanda makaleleri bulunmakta ve çeşitli dergilerde yazıları yayımlanmaktadır. Varlık (dergi) ve Rh Sanat dergilerinde sanat, OT (dergi)'de popüler kültür ve Andante Dergisi'nde [1] klasik müzik üzerine yazılar yazmaktadır.