Süper Kolay Paket 7 nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Süper Kolay Paket 7 nasıl alınır?
  2. Vodafone paketi nasıl yapılır?
  3. Destek kolay paket nedir?
  4. 4 GB internet ne kadar?
  5. 4 GB internet Vodafone ne kadar?

Süper Kolay Paket 7 nasıl alınır?

Kayıt sırasında paket ücretinin ödemesikredi kartı veya banka kartı ile, Vodafone'un dijital kanallarından, (vodafone.com.tr, Vodafone Yanımda) anlaşmalı bankaların online kanallarından ya da bayii kanalından yapılır. Paket aboneliği süresince 10 kere alınabilecektir.

Vodafone paketi nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Destek kolay paket nedir?

Destek Kolay Paket 4 paketinde toplamda 4GB internet bulunmaktadır. 1000 dakika ve 500 sms 28 gün geçerli olmak üzere kullanımınıza sunulur. Paketin ücreti ise 25 TL'dir.

4 GB internet ne kadar?

Paket Bilgisi
Hangi Paket?4 GB Ek İnternet Paketi
Ne Alırım?Yurtiçi 4 GB Cepten İnternet
Ne Öderim?25 TL
Nasıl Alırım?EK4GB yaz 5555'e ücretsiz SMS gönder

4 GB internet Vodafone ne kadar?

Kolay Paket 4 paketi, tüm bireysel faturasız Vodafone müşterileri faydalanabilecektir. Paketi alan müşteriler, bu paket kapsamında kapsamında 35 TL karşılığında yurt içi heryöne 750 dakika, yurtiçi heryöne 1000 SMS, yurtiçi heryöne 4 GB ve Telsiz Kullanım ödemesi için kullanılabilecek 3,5 TLsahibi olurlar.