MEB yönetici sınavına kimler girebilir?

İçindekiler:

  1. MEB yönetici sınavına kimler girebilir?
  2. 2021 müdür yardımcılığı sınavına nasıl başvurulur?
  3. Idarecilik başvurusu nasıl yapılır?
  4. 2021 MEB EKYS nedir?
  5. Idarecilik sınavı kaç yıl geçerli?
  6. 2021 EKYS başvuru tarihi ne zaman?
  7. EKYS sinavi ne zaman?

MEB yönetici sınavına kimler girebilir?

Başvuru İşlemleri Yazılı sınava katılmak üzere, yönetici olarak görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenler ile müdürlüğe görevlendirilmek isteyen müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları başvuruda bulunabilecektir.

2021 müdür yardımcılığı sınavına nasıl başvurulur?

Geç başvuru günü, 16 Şubat 2021 tarihidir Sınava başvurular, elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) alınacak.

Idarecilik başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

2021 MEB EKYS nedir?

EKYS, Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında müdür yardımcısı görevini yürütmek isteyenlerin girmeleri gereken bir sınav türüdür.

Idarecilik sınavı kaç yıl geçerli?

(3) Yazılı sınav sonuçları, kesin sonuçların açıklandığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir. Görevlendirmede kullanılan yazılı sınav puanı bir defadan fazla kullanılamaz. Yazılı sınav puanını yükseltmek isteyenler yeniden yazılı sınava girebilir.

2021 EKYS başvuru tarihi ne zaman?

Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) 14 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapan adayların girebileceği EKYS başvurusu ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapılmaya devam ediyor. Geç başvuru günü olarak ise 16 Şubat 2021 belirlendi.

EKYS sinavi ne zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca gerçekleşen 2021 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), 14 Mart'ta gerçekleşti.