Kurt kafası ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Kurt kafası ne anlama gelir?
  2. Ayı işareti ne anlama gelir?
  3. Falda uluyan köpek görmek nedir?
  4. Kahve falında goril görmek ne anlama gelir?
  5. Falda nazarlık ne demek?

Kurt kafası ne anlama gelir?

Kurt kurt adamı temsil eder, genelde mağara kapılarında olur mağaradaki hazineler kötü kabul edilen hazinelerdir kimse alamaz. Kurt başı varsa eşkiya işareti olup değirmene bakar vaziyettedir, değirmenin önünde kesme bir taş vardır bu taş sunak taşı gibi sofra kayaya benzer vaziyettedir.

Ayı işareti ne anlama gelir?

Bu motif cesurluğu, bilgeliği, gücü ve bereketi de simgeler. Bu pençe bulunduğunda çevrede topal bir ayı aramak gerektiği söylemi defineciler arasında sürekli konuluşagelen bir söylemdir. 3- Çok değerli ve çok aranılan bir işarettir. Size bakan bir kayada ve normal ayı büyüklüğünde tasarlanmış olmalıdır.

Falda uluyan köpek görmek nedir?

Kahve falında uluyan köpek şekli görmek, fal sahi olan kişinin yapmış olduğu tüm yardımlara rağmen bu kişinin hayatında kadir kıymet bilmeyen insanların varlığına işaret eder.

Kahve falında goril görmek ne anlama gelir?

Kahve falında goril görmek; bu hayvanın insana benzeyen özelliklerinin çok fazla olması ve diğer maymun türlerinden çok büyük olması nedeniyle gelecek tehlikelerin de büyük olacağına tabir edilir. Dost bildiğiniz kişiler sizleri çok büyük zararlara uğratabilir.

Falda nazarlık ne demek?

Falda nazarlık çıkması, fal sahibinin duygusal ve ailevi problemlerinden sıyrılacağına ve rahatlayacağına delalet etmektedir. ... Kahve falı yorumcularına göre falda çıkan nazarlık figürü, bahtınızın açılacağı bir süreç yaşayacağınıza işaret eder.