Kabataştan Kadıköye vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Kabataştan Kadıköye vapur var mı?
  2. Beşiktaş Kadıköy vapur ne kadar sürer?
  3. Üsküdar Kabataş vapur ile kaç dakika?
  4. Karaköy den Kadıköy'e vapur var mı?
  5. Üsküdardan Kadıköy'e vapur var mı?
  6. Beşiktaş Üsküdar vapur ne kadar sürer?
  7. Kabataştan üsküdara nasıl gidilir?

Kabataştan Kadıköye vapur var mı?

Kabataş'tan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Kadıköy'e ulaşım sağlanmaktadır. Kadıköy'den kalkan vapurlarla Kabataş'a ulaşabilirsiniz. Bu vapurlarla Anadolu Yakası ilçesi Kadıköy'den doğrudan Avrupa Yakası'nda yer alan Kabataş'a deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz.

Beşiktaş Kadıköy vapur ne kadar sürer?

Ek bilgi: KADIKÖY - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Üsküdar Kabataş vapur ile kaç dakika?

Yön: Kabataş (Dentur) →Üsküdar (Dentur) Duraklar: 2 Yolculuk Süresi: 15 dk Hat Özeti: Kabataş (Dentur), Üsküdar (Dentur) ÜSKÜDAR - KABATAŞ vapur hattı (Kabataş (Dentur) →Üsküdar (Dentur)) arası 2 güzergah içeriyor.

Karaköy den Kadıköy'e vapur var mı?

KARAKÖY - KADIKÖY (METRO DURAĞI) (Turyol) KARAKÖY - KADIKÖY (METRO DURAĞI) vapur hattının ilk durağı Karaköy (Turyol) olup son durağı Kadıköy (Turyol) durağıdır. ... Ek bilgi: KARAKÖY - KADIKÖY (METRO DURAĞI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Üsküdardan Kadıköy'e vapur var mı?

Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. Kadıköy – Üsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Beşiktaş Üsküdar vapur ne kadar sürer?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Dentur) olup son durağı Beşiktaş (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Üsküdar (Dentur)‎→Beşiktaş (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Kabataştan üsküdara nasıl gidilir?

Kabataş'tan kalkan vapurlarla Üsküdar'a ulaşabilirsiniz. Bu vapurlarla Anadolu Yakası ilçesi Üsküdar'dan doğrudan Avrupa Yakası ilçesi Kabataş'a deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz. Aynı zamanda Kabataş'tan kalkan vapurlarla Üsküdar'a ulaşabilirsiniz.