n11 hesap silme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. n11 hesap silme nasıl yapılır?
  2. Gittigidiyor üyeliği nasıl iptal edilir?
  3. Trendyol üyelik iptali nasıl yapılır?
  4. Gittigidiyor telefon onayı nasıl yapılır?
  5. Farmasi üyelik ten nasil cikilir?
  6. Farmasiden nasıl istifa ederim?

n11 hesap silme nasıl yapılır?

n11.com üyeliğinizi, Hesabım menüsündeki Üyelik İptali sayfasından silebilirsiniz. Hesabınızı bir süreliğine kullanmayacaksanız üyeliğinizi iptal etmenize gerek yok. Daha sonra alışverişe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Önemli Not: Tamamlanmamış siparişiniz varsa üyelik iptali gerçekleştirilemez.

Gittigidiyor üyeliği nasıl iptal edilir?

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki hesap kapatma linkine tıklayın. Linke tıkladıktan sonra sistem sizden hesabınızın şifresini isteyecek. Şifrenizi girin ve mavi renkli “Üye Girişini Onaylıyorum” düğmesine tıklayın. Bu tıklama sizi üyelik iptalini gerçekleştireceğiniz sayfaya yönlendirecek.

Trendyol üyelik iptali nasıl yapılır?

Telefonunuza yüklediğiniz Trendyol uygulamasından hesabınızı silmek için:
  1. Trendyol uygulamasına girin ve profilinizi açın.
  2. “Kullanıcı Bilgilerim” seçeneğine tıklayın. ...
  3. Mail kutunuza bir mail gelecektir, maili açın ve ilgili yönergeleri izleyin.
  4. Yönergelerin sonunda “Üyeliğimi İptal Et” butonunu görebilirsiniz, tıklayın.
Daha fazla öğe...

Gittigidiyor telefon onayı nasıl yapılır?

İlgili sayfaya girdikten sonra aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşırsınız, Bu ekrandan cep telefonunuzu girdiğinize size bir SMS gönderilir, Cep telefonunuza gelen kodu, Onay Kodu alanına girip Onayla butonuna bastığınızda artık cep telefonunuz Gittigidiyor tarafından onaylanmış olacaktır.

Farmasi üyelik ten nasil cikilir?

Eğer üyeliğinizi hemen iptal etmek istiyorsanız, Farmasi Üyelik İptali yada Farmasi Üyelik İstifası konu başlığı ile ad - soyad - tc numaranız ile şirkete mail atmanız gerekmektedir.

Farmasiden nasıl istifa ederim?

Farmasi'de bulunan üyeliğinizin, kaydınızın iptal edilmesi için Farmasi sayfanıza Tc ve şifrenizle girişi yaparak, 'bilgi destek' dilediğiniz açıklamayı yaparak istifa edebilirsiniz. Esasında yeni üye olduysanız, Farmasi'den 2 ay boyunca sipariş vermediğinizde üyeliğiniz sonlanacaktır ve askıya düşeceksiniz.