QR Code WhatsApp nedir?

İçindekiler:

  1. QR Code WhatsApp nedir?
  2. WhatsApp web QR kodu nerede?
  3. WhatsApp web Hangi tarayıcı?
  4. Telefonumda WhatsApp web var mı?
  5. Telefondan telefona WhatsApp web olur mu?
  6. WhatsApp web açık olduğunu nasıl anlariz?

QR Code WhatsApp nedir?

Uygulama, WhatsApp Web işlemcisinin QR kodunu kullarak karşı tarafa kendini bilgisayar olarak tanıtıyor. ... QR okuttuğunuz telefona gelen bütün WhatsApp mesajları artık sizin telefonuza anlık olarak inecekcektir.

WhatsApp web QR kodu nerede?

Android
  1. WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar'a dokunun.
  2. Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun.

WhatsApp web Hangi tarayıcı?

WhatsApp Safari, Chrome, Opera veya Firefox tarayıcıları üzerinden kullanılabiliyor.

Telefonumda WhatsApp web var mı?

Şu anda WhatsApp Web sadece Android, iPhone, Windows Phone 8.0 ve 8.1, Nokia S60, Nokia S40 EVO, BlackBerry ve BlackBerry 10 akıllı telefonlarda kullanılabilir. WhatsApp Web başka bir WhatsApp hesabı değildir. Bilgisayarınızda ve telefonunuzda WhatsApp kullandığınızda, bu iki cihazda aynı hesaba giriş yapmış olursunuz.

Telefondan telefona WhatsApp web olur mu?

Android'li telefonlarda Sohbet ekranındayken Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin. – iPhone'da Ayarlar > WhatsApp Web'e dokunun. ... – Telefonun kamerasını bilgisayarınızın ekranına yönlendirerek QR kodunu okutun. Artık WhatsApp web'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

WhatsApp web açık olduğunu nasıl anlariz?

Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.