Uyuzdan nasıl kurtuldunuz?

İçindekiler:

  1. Uyuzdan nasıl kurtuldunuz?
  2. Uyuza hangi ilaç iyi gelir?
  3. Uyuz için en etkili çözüm nedir?
  4. Uyuz ömür boyu sürer mi?

Uyuzdan nasıl kurtuldunuz?

Yapmanız gereken öncelikle; Bir su bardağı beyaz sirke ile suyu homojen bir hale gelene kadar iyice karıştırın. Daha sonra bir pamuk yardımı ile bu karışımı 5 dakika kadar kaşınan bölgede tutun. Bu uyuz böceklerini tamamen yok etmek için bu uygulamayı 10-15 gün boyunca günde üç kez tekrarlayınız.

Uyuza hangi ilaç iyi gelir?

Uyuz tedavisinde en çok kullanılan ürünlerden bir tanesi de sirkedir. Sirke kullanılarak uyuz tedavi edilebilir. Her derde deva olan sirke pek çok sağlık sorununa iyi geliyor. Özellikle uyuz tedavisi de sirke ile desteklenebilir.

Uyuz için en etkili çözüm nedir?

Bir su bardağı beyaz sirke ile yine aynı oranda suyu karıştırın. Bir pamuk parçasını bu karışım ile ıslatarak 5 dakika kadar etkilenen bölgede tutun. 10-15 gün boyunca günde üç kez tekrarlayın. Bir yemek kaşığı toz zerdeçalı, birkaç damla limon suyuyla kalın bir macun tabakası elde edene kadar karıştırın.

Uyuz ömür boyu sürer mi?

AYRINTILI BİLGİ MEDICALPARK HASTANESİ SAYFASINDA: Çocuklar ancak akut belirtilerin sönmesin- den sonra tekrar kreşe kabul edilebilir. Hastalığın bulaşıcılık süresi konusunda kesin bir şey söylenemez. Virüs, hastalığın bulaştığı kişilerde ömür boyu yaşayabilir ve zaman zaman tükürük ile yayılabilir.