Avis araç kiralama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Avis araç kiralama nasıl yapılır?
  2. Vodafone Red araç kiralama şifresi nasıl alınır?
  3. Vodafone Red şifresi nasıl alınır?
  4. Kimler araç kiralayabilir?
  5. Avis günlük kaç km?
  6. Araç kiralamada kredi notu kaç olmalı?
  7. Vodafone uygulama şifresi nasıl alınır?
  8. Yeni ehliyet alan araba kiralayabilir mi?
  9. Araba kiralamak için ehliyet kaç yıllık olmalı?
  10. Aviste km sınırı var mı?
  11. Araç kiralamada günlük km sınırı nedir?

Avis araç kiralama nasıl yapılır?

NASIL REZERVASYON YAPABİLİRİM?
  1. www.avis.com.tr internet sayfasından online olarak fiyat teklifi alabilir ve birkaç basit adımda rezervasyon yaptırabilirsiniz. ...
  2. 444 28 47 numaralı Rezervasyon Merkezi'ni arayarak 09.00-19.00 saatleri arasında rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Vodafone Red araç kiralama şifresi nasıl alınır?

Kampanya Esasları Vodafone aboneleri, bu indirim kampanyasına katılmak için Vodafone Yanımda uygulamasında yer alan Budget kampanya detay sayfasında “Fırsatı Kullan” tuşuna basarak ya da ARAC yazıp 6666'ya göndererek kampanyaya katılım şifrelerini alabileceklerdir.

Vodafone Red şifresi nasıl alınır?

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Kimler araç kiralayabilir?

Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekiyor. Ekonomik, orta sınıf ya da üst sınıf bir araç kiralamak isteyenler en az 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Fakat lüks veya büyük araçlar için bu süre 3 yıldır. Kiralanan herhangi bir araç birden fazla kişi tarafından kullanılabilir.

Avis günlük kaç km?

Günlük araç kiralama hizmetinde kilometre kullanım hakkı günlük 500 km olmak şartı ile 7 gün ve üzeri kiralamalarda, kontrat başına 4000 km ile sınırlıdır. Aylık araç kiralama hizmetinde kilometre kullanım hakkı 3000 km ile sınırlıdır.

Araç kiralamada kredi notu kaç olmalı?

Kredi notu Türkiye ortalaması 1.400 puandır.Bu puanın altına düşülmesi kişilerin finansal durumunun riskli olduğunu gösterdiğinde bu sınırın ne kadar altına inilirse findeks sistemini kullanan araç kiralama firmalarından araç kiralamak zorlaşmaktadır.Eğer kredi notunuz 1.300-1.400 ve üstü seviyelerdeyse araç kiralamak ...

Vodafone uygulama şifresi nasıl alınır?

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz. Yurtdışında Vodafone Self Servis şifresi almak için ise + 00 00 numarasına S yazıp SMS atılması gerekmektedir.

Yeni ehliyet alan araba kiralayabilir mi?

Oto kiralama sözleşmesinde en az iki yıllık ehliyet gerektiğinden stajyer ehliyet ile araç kiralamak olanaksızdır.

Araba kiralamak için ehliyet kaç yıllık olmalı?

Araç Kiralamak için 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 2 yıllık B grubu ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir. 21 yaşını doldurmuş olmak koşulu sabit kalmak kaydı ve ehliyet süresi koşuluna uyularak orta ve üst sınıf araçlar için de genç sürücü ücreti alınarak araç kiralanabilmektedir.

Aviste km sınırı var mı?

Aracı kiralarken tarafıma 4000 km sınırı olduğu söylenmedi. Ayrıca Avis'in kendi internet sitesinde de günlük araç kiralamalarında km sınırı yoktur ibaresi halen mevcut.

Araç kiralamada günlük km sınırı nedir?

Günlük araç kiralama için genellikle km sınırı konulmaz.