Karboksi terapi nedir?

İçindekiler:

  1. Karboksi terapi nedir?
  2. Karboksi nasıl yapılır?
  3. Karboksin nedir?
  4. Bölgesel zayıflama kavitasyon nedir?
  5. Kavitasyondan sonra ne yapmalı?
  6. Kavitasyon ne kadar sürede sonuç verir?
  7. Radyofrekans ve Kavitasyon nedir?
  8. Kavitasyon ne kadar sıklıkla yapılmalıdır?
  9. Bölgesel zayıflama ne kadar sürer?
  10. Kavitasyon ile radyofrekans aynı mı?
  11. Soğuk lipoliz kesin çözüm mü?
  12. Iğneli lipoliz kaç günde etki eder?

Karboksi terapi nedir?

Karboksiterapi, 1930 yılında Fransa'da başlamış olan ve medikal kullanımına uygun Karbondioksit (CO2) gazının cilt altı dokusuna enjeksiyon yöntemiyle uygulanması ile özellikle selülit, çatlak gibi cilt problemlerinin giderilmesine yönelik bir tedavi yöntemidir.

Karboksi nasıl yapılır?

Karbondioksit gazının cilt altı doku içine 30G 'lik (0.3 mm) bir iğne ile enjekte edilmesi prensibine dayanır. Enjekte edilen gaz, yakınlardaki doku tarafından emilir (absorbe edilir). Uygulama ile birlikte; Cilt altı mikrodolaşımın hızı artar.

Karboksin nedir?

Karboksiterapi, karbondioksit (CO2) gazının deri altına enjekte edilmesiyle gerçekleşen bir tedavi yöntemidir. İlk olarak Fransa'da kullanılmaya başlayan bu yöntem, hem estetikte hem de tıpta birçok uygulama alanına sahiptir.

Bölgesel zayıflama kavitasyon nedir?

Kavitasyon, vücudun sorunlu bölgesine yoğunluğu azaltılmış ultrasonik ses dalgaları verilerek yağları yakmaya yarayan bir zayıflama, bölgesel zayıflama, selülit tedavi yöntemidir.

Kavitasyondan sonra ne yapmalı?

İşlem sırasında kavitasyon cihazından ıslık tarzı bir ses gelir. İşlem sonrası da yine bol su içilmelidir. İşlemden bir gün önce ve işlemden bir gün sonra da bol su içmeye devam edilmelidir. İşlemden sonra idrarda koyu renk görülmesi normaldir.

Kavitasyon ne kadar sürede sonuç verir?

Ortalama 6-8 seans arasında uygulanır. İlk seanstan itibaren etkisi gözlenir. Işlem yaklaşık 60-120 dk arasında sürmektedir. Karın dışında bacaklara da bölgesel incelme uygulanabilir.

Radyofrekans ve Kavitasyon nedir?

Radyofrekans İle Kavitasyon Uygulaması Kavitasyon bilindiği üzere ses dalgaları ile yağ hücresini deforme ederek metobolik faaliyetler ile vücuttan hızla atılımını sağlar. Radyofrekans ise deri altı yağlanmaları kavitasyona göre daha yüzeysel de olsa azaltırken asıl amacı sıkılaşma, deri yapılandırması, lifting'tir.

Kavitasyon ne kadar sıklıkla yapılmalıdır?

Haftada bir yada iki seans yapılması uygundur. Kavitasyon seansından önceki ve sonraki gün de mutlaka hastanın en az 2,5 litre su tüketmelidir. Bu miktar bir kişinin günlük ortalama tüketmesi gereken su miktarıdır. Kavitasyon seansları haftada bir yada iki olarak yapılır.

Bölgesel zayıflama ne kadar sürer?

Ortalama 6-8 seans arasında uygulanır. İlk seanstan itibaren etkisi gözlenir. Işlem yaklaşık 60-120 dk arasında sürmektedir. Karın dışında bacaklara da bölgesel incelme uygulanabilir.

Kavitasyon ile radyofrekans aynı mı?

Kavitasyon bilindiği üzere ses dalgaları ile yağ hücresini deforme ederek metobolik faaliyetler ile vücuttan hızla atılımını sağlar. Radyofrekans ise deri altı yağlanmaları kavitasyona göre daha yüzeysel de olsa azaltırken asıl amacı sıkılaşma, deri yapılandırması, lifting'tir.

Soğuk lipoliz kesin çözüm mü?

Dermatoloji Uzmanı Dr.Ata Nejat Ertek, soğuk lipoliz tedavisinin vücudun göbek, yan bölge, sezaryen doğum sonrasında oluşan alt karın, sırt, basen, bacak gibi bölgelerinde oluşan yağ birikimlerinin tek seansta yüzde 20 ile yüzde 40 oranında kalıcı olarak azalmasını sağlayan bir tedavi olduğunu belirtti.

Iğneli lipoliz kaç günde etki eder?

İğneli Lipoliz Ne Zaman Etkisini Gösterir? Pek çok kişinin uygulamak istediği tedavi yöntemi olan iğneli lipoliz uygulamadan hemen sonra etkisini gösterir. İkinci seansın sonlarında yani ortalama 2 ay sonra tamamen etkisini görmüş olmak mümkündür.