Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi hazırlık var mı?

İçindekiler:

  1. Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi hazırlık var mı?
  2. Siyaset bilimi kamu yönetimi ne olunur?
  3. Odtü siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi hangi fakülte?
  4. Kamu Yönetimi ne iş yapar maaşı?
  5. Siyaset Bilimi ve kamu yönetimi kaç puanla atanır?
  6. Odtü siyaset bilimi nerede?
  7. Siyaset Bilimi ve kamu yönetimi 2020 kaç kişi atandı?

Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi hazırlık var mı?

Okulumuzda bütün bölümlerde bütün dersler İngilizce okutulduğu için hazırlık bölümü mevcut ve çok önemlidir. Sene sonunda proficiency sınavından geçme notu 100 üzerinden 60'tır.

Siyaset bilimi kamu yönetimi ne olunur?

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunları; kaymakamlık, İdare Mahkemelerinde, Vergi Mahkemelerinde ve Bölge İdare Mahkemelerinde hakimlik, Danıştay ve Sayıştay'da uzmanlık ve denetçilik; Bakanlıklarda çeşitli kademelerde yöneticilik ve uzmanlık; teftiş kurullarında müfettişlik; kamu kuruluşları, belediye ve Kamu ...

Odtü siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi hangi fakülte?

ODTÜ | Iktisadi Ve Idari Bilimler Fakültesi | Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü

Kamu Yönetimi ne iş yapar maaşı?

Kamu Yönetimi Bölümü mezunları maaş aralığı 4500 TL ile 12000 TL arasında değişmektedir. Bir senelik deneyime sahip bir müfettiş 4500 TL maaş alırken iki yıl deneyimli bir denetçi 5000 TL, üç yıl deneyimli bir müfettiş 5500 TL, dört yıl deneyimli bir kaymakam ise 12000 TL maaş almaktadır.

Siyaset Bilimi ve kamu yönetimi kaç puanla atanır?

Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunlarının başvurabildiği bu kadrolara gerçekleştirilen yerleştirmelere bakıldığında en büyük puan ile atanan adayın 98,200 puan ile en küçük puan ile yerleştirilen adayın ise 87,524 puan ile yerleştirilmesinin yapıldığı görülmektedir.

Odtü siyaset bilimi nerede?

ODTÜ Üniversiteler İİBF A-Binası Mah.Dumlupınar Blv.No:1 06800 Çankaya Ankara/TÜRKİYE Tel: + 2007 Faks: + 7982 Tasarım: BİDB-EG-2011-ODTÜ Her hakkı saklıdır.

Siyaset Bilimi ve kamu yönetimi 2020 kaç kişi atandı?

2020/1 KPSS merkezi ataması için siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olarak başvuru yapılabilecek 176 kadro bulunmakta idi.