Sinoz kil maskesi nasil uygulanir?

İçindekiler:

  1. Sinoz kil maskesi nasil uygulanir?
  2. Sinoz hangi kargo ile çalışıyor?
  3. Sinoz nasıl kullanılır?
  4. Sinoz markası kimin?
  5. Sinoz yüz beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  6. Sinoz cilt bakım seti nasıl kullanılır?
  7. Sinoz lekesiz cilt paketi nasıl kullanılır?
  8. Sinoz 24K nasıl kullanılır?
  9. Sinoz ürünleri doğal mı?

Sinoz kil maskesi nasil uygulanir?

Nasıl Kullanılır? Sinoz Yüz Bakım Maskesi, cildinizin yağ oranına göre haftada 1 ya da 2 kez kullanılmalıdır. İnce bir tabaka halinde cilde sürülerek kuruyana dek beklenmeli ve kuruduktan sonra soğuk su ile durulanmalıdır.

Sinoz hangi kargo ile çalışıyor?

Sipariş ve Teslimat Siparişlerinizin gönderimi için Aras kargo, UPS kargo ve PTT kargo ile çalışmaktayız.

Sinoz nasıl kullanılır?

Cilt leke kremini sabah ve akşam, temiz cilde aşağıdan yukarı doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Yüz leke kremi etkisi içinse ürünü, makyaj öncesi baz olarak kullanılabilirsiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz; herhangi bir alerjik durum olursa kullanmayınız.

Sinoz markası kimin?

2008 krizinde sahibi olduğu e-ticaret sitesinde krizden sadece kozmetik sektörünün etkilenmediğini fark eden genç girişimci Yasin Çörekçi, bu durumu fırsata çevirdi ve 100 bin TL sermaye ile Sinoz Kozmetik'i kurdu.

Sinoz yüz beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez kullanımı tavsiye edilir. Günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur. İlaç değil, kozmetik üründür.

Sinoz cilt bakım seti nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Yeterli miktarda leke kremi göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa, dairesel hareketlerle uygulayınız. Leke Kremi uygulanan bölgeyi suyla temas ettirmeyiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz, herhangi bir alerjik durum olursa kullanmayınız.

Sinoz lekesiz cilt paketi nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Yeterli miktarda ürünü avucunuza sıktıktan sonra bir miktar su ile köpürtüp, yüzünüzün tamamına masaj yaparak uygulayınız. Göz çevresi temizliğinde gözlerin tamamen kapalı olmasına dikkat ediniz. Uygulama sonrası yüzünüzden köpüğü arındırana kadar durulayınız.

Sinoz 24K nasıl kullanılır?

SİNOZ 24K GOLD SERUM NASIL KULLANILIR? Yeterli miktarda serumu damlalığa çekiniz. Göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilim gerçekleşene kadar bekleyiniz.

Sinoz ürünleri doğal mı?

Yuvarlak bir ambalajı olan Sinoz leke kreminin içerisinde 30 ml ürün bulunuyor. Kremin içerisinde kesinlikle kimyasal ürün bulunmamakta olup uzun vadede cilde zararlı olmayacağı firma tarafından ifade ediliyor. At kestanesi, papatya ve su teresi gibi tamamen doğal bitkisel maddelerden hazırlanıyor.