Adil kullanım kotası kaldırıldı mı?

İçindekiler:

  1. Adil kullanım kotası kaldırıldı mı?
  2. Adil kullanım kotası aşıldığında ne olur?
  3. Türk Telekom AKN var mı?
  4. Adil kullanım kotası gece kaçta kalkıyor?
  5. Gece AKK var mı?
  6. Sınırsız internet kotası aşınca ne olur 2019?
  7. AKK AKN ne demek?
  8. Gece 2 den sonra internet bedava mi?

Adil kullanım kotası kaldırıldı mı?

Sınırsız ya da sınırı bilinen tarifelerle tüketici internet kullanımında haksızlığa uğramaktan kurtuluyor. Adil kullanım kotası kalktı sorusuna evet 'da resmî açıklamayla bu uyulama kaldırıldı diyerek yanıt verebiliriz.

Adil kullanım kotası aşıldığında ne olur?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) 0'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. ... 25 GB'ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir.

Türk Telekom AKN var mı?

Türk Telekom, tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek.

Adil kullanım kotası gece kaçta kalkıyor?

Yeni dönemde en önemli değişiklik gece internet kullanımında olacak. Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

Gece AKK var mı?

Artık gece 02:00-08:00 arası kullanımlar AKK'den sayılmıyor. Genel uygulamada adil kullanım kotası nedeniyle hızlar 3 Mbps'ye düşüyordu, pazartesiden itibaren her kampanya hızına göre farklı hız düşüşleri uygulanacak.

Sınırsız internet kotası aşınca ne olur 2019?

Abonenin ay içerisindeki kullanımı 15 GB'ı geçtiği anda internet hızı bir sonraki fatura kesimine kadar 512kbit/s 'e düşürülüyor. Limitli tarifelerde ise satın alınan limit aşıldığında, işletmeci aboneye limit aşım ücreti yansıtmaya başlıyor.

AKK AKN ne demek?

AKN'nin açılımı Adil Kullanım Noktası, AKK'nin açılımı Adil Kullanım Kotasıdır. İkisi de aynı anlama gelir. Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir. Bazı operatörlerin belirli bir veri indirme miktarının geçilmesinden sonra (aynen AKN gibi) hızı düşürmeden ekstra ücret talep etmesi durumundaki sınır değerdir.

Gece 2 den sonra internet bedava mi?

Web üzerinden sık indirme işlemi yapanlar için müjdeli haber geldi. 1 Mayıs'tan itibaren başlayacak uygulamada gece 02:00 ve sabah 08:00 arasındaki veri kullanımı ve indirme işlemleri Adil Kullanım Kotası (AKK) kapsamında değerlendirilmeyecek.