Gamze Müftüoğlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Gamze Müftüoğlu kimdir?
  2. Gri koçun ismi ne?
  3. Gri Koç kimdir hayatı?
  4. Kolay sınav uygulaması ücretli mi?
  5. Eğitim koçluğu sertifikası kimler alabilir?
  6. Öğrenci koçluğu eğitimi nasıl alınır?
  7. Yaşam Koçu ofis açabilir mi?

Gamze Müftüoğlu kimdir?

Gamze Müftüoğlu – Gri Koçluk Genel Müdür Annemin ve babamın tek kızıyım. ... Profesyonel Öğrenci Koçluğu, Yaşam Koçluğu, Anlayarak Hızlı Okuma, Hafıza Geliştirme Teknikleri programlarını tamamladım. 2013 yılından bugüne Gri Ailemin içinde Profesyonel Koç ve Genel Müdür olarak görev almaktayım.

Gri koçun ismi ne?

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'mizi ziyaret eden Gökhan Müftüoğlu'yla keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Gri Koç kimdir hayatı?

1987 doğumluyum. 2013 yılında Gri Koç Akademi'yi kurdum. An itibarı ile toplamda 1.3 milyon abonesi olan dört YouTube kanalının kurucusu ve içerik üreticisiyim. Türkiye 'nin dijital destekli ilk planlama defterinin üreticisiyim. 50'den fazla YKS kitabının danışmanıyım.

Kolay sınav uygulaması ücretli mi?

Kolay Sınav uygulaması üniversiteye giriş (YKS-TYT-AYT) sınavında en büyük yardımcın olacak! ... Akıllı Rehberlik artık Kolay Sınav'da! Ücretsiz olarak faydalanabileceğin Akıllı Rehberlik'te çözdüğün konuları takip edebilir, kendine özel notlar hazırlayabilir, çözdüğün soruların takip edebilirsin.

Eğitim koçluğu sertifikası kimler alabilir?

Eğitim koçluğu sertifikası başta eğitimciler, psikolojik danışmanlar, psikologlar, sosyal çalışmacılar, sosyologlar, profesyonel koçlar, öğrenci ve aile konusunda uzmanlaşmak isteyen koçlar, eğitim koçluğu üzerine çalışmak isteyenler, eğitimden alınacak olan bilgiler ışığında kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ...

Öğrenci koçluğu eğitimi nasıl alınır?

Eğitim koçluğu eğitimi ve sertifikası üniversiteden ya da üniversite ile çalışan kurumlardan alınmaktadır. Bu amaçla kurumumuzun – üniversiteler iş birliği ile hazırlanan eğitim koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifika programına katılabilirsiniz. Eğitimi ve sınavı başarı ile tamamlayarak sertifikanızı alabilirsiniz.

Yaşam Koçu ofis açabilir mi?

Yaşam koçu olarak hizmet vermek istiyorsanız; Sanal ofis açarak danışmanlık hizmeti altına yaşam koçluğu yapabilir, Bir işyeri kurarak yine danışmanlık hizmeti altında yaşam koçu olarak çalışabilirsiniz. Hemen kendi ofisinizi açmak istemiyorsanız, danışmanlık merkezlerine başvurarak buralarda deneyim kazanabilirsiniz.