Samsung Galaxy Watch 3 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Samsung Galaxy Watch 3 ne zaman?
  2. Galaxy Watch 3 kaç gram?
  3. Samsung Galaxy Watch Active 4 ne zaman çıkacak?
  4. Galaxy Watch 3 iPhone ile uyumlu mu?
  5. Samsung yeni akıllı saati ne zaman çıkacak?
  6. Samsung Watch kaç metreden çeker?
  7. Samsung akıllı saat hangi telefonlara uyumlu?
  8. Samsung Gear S nasıl kurulur?

Samsung Galaxy Watch 3 ne zaman?

Yeni gelen bilgilere göre Galaxy Watch 3, 22 Temmuz'da gün ışığına çıkacak. 1,2 ve 1,4 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla gelmesini beklediğimiz saat, üç farklı kayış seçeceğiyle geliyor.

Galaxy Watch 3 kaç gram?

41mm modelin ağırlığı ise 48.2 gram. Samsung saatin 45mm versiyonu için titanyum seçeneğini duyursa da, bu seçeneği Türkiye'de satışa çıkarmış değil. Galaxy Watch 3 için Mystic Silver (Gümüş), Mystic Black (Siyah) ve Mystic Bronze (Bronz) adını taşıyan üç farklı renk seçeneği mevcut.

Samsung Galaxy Watch Active 4 ne zaman çıkacak?

Duyduğumuz en son söylentilere göre Samsung Galaxy Watch 4 Classic, 16 GB'lık bir depolama alanıyla gelecek ve 11 Ağustos'ta tanıtılacak gibi görünüyor . Artı, Samsung 11 Ağustos için bir lansman etkinliğini onayladı .

Galaxy Watch 3 iPhone ile uyumlu mu?

Samsung Galaxy Watch özellikleri Pek çok insan dikdörtgen tasarımlı bir saatten ziyade daha çok daire biçimli bir saat kullanmayı istiyor. Kaldı ki Galaxy Watch ve önceki Samsung akıllı saatler iOS, yani iPhone desteği de sunuyor. Yani iPhone kullananlar da bu saati kullanabiliyorlar.

Samsung yeni akıllı saati ne zaman çıkacak?

Ancak şirketin tek sürprizi bu değil. Samsung, bu etkinlikte Galaxy Watch 3 model yeni akıllı saatini de ilk kez görücüye çıkaracak. Ancak kimi kaynaklara göre Samsung, bu tarihi beklemeyerek 22 Temmuz tarihinde de yeni saatini ortaya çıkarabilir.

Samsung Watch kaç metreden çeker?

Çelik kasaya sahip olan Galaxy Watch, Samsung'un Gear Sport modelinde getirdiği gibi 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık gösterebiliyor.

Samsung akıllı saat hangi telefonlara uyumlu?

Samsung Galaxy Watch, Gear uygulamasıyla birlikte gelen Samsung telefonları ile çalışıyor. Ancak, diğer yeni ve eski Android telefonlarla da uyumlu. Sadece Android 5.0 veya daha üst Android sürümüne sahip olmak gerekiyor.

Samsung Gear S nasıl kurulur?

Gear S mobil cihaz bağlantısını kurma
  1. Ekran açılana kadar Home düğmesine basılı tutarak Gear S' i açın.
  2. Mobil cihazın ana ekranından, Uygulamalar simgesine dokunun.
  3. Samsung Gear simgesine dokunun.
  4. Tara butonuna dokunun.
  5. Mevcut kullanılabilir cihazlar listelenir.
Daha fazla öğe...