ZİNCO ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. ZİNCO ne için kullanılır?
  2. ZİNCO kaşık şurup ne işe yarar?
  3. Zinco kullanılır 15mg 5 ml 20 kasik şurup ne için?
  4. Zincoplex şurup ne işe yarar?
  5. ZİNCO 50 miligram kapsül ne için kullanılır?
  6. Zinco 15 mg 5 ml şurup nasıl kullanılır?
  7. Zinco şurup ishali keser mı?

ZİNCO ne için kullanılır?

Bu nedenle eğer besinlerden yeterince çinko alamıyorsanız takviye kullanmanız gerekebilir. Zinco, çinko eksikliğinin tedavisinde ve önlenmesinde kullanılan bir ilaçtır. Etkin maddesi çinko sülfattır. Piyasada kapsül, tablet ve şurup formlarında bulunur.

ZİNCO kaşık şurup ne işe yarar?

ZİNCO, çinko içeren şuruptur. 100 ml' lik amber renkli şişede, 5 ml' lik kaşık ve 5 ml'lik pipetle beraber sunulur. Çinko eksikliğinin tedavisi veya önlenmesinde ve diyare (ishal) tedavisinde kullanılır.

Zinco kullanılır 15mg 5 ml 20 kasik şurup ne için?

(5 ml) 15 mg çinkoya eşdeğer 66 mg çinko sülfat heptahidrat içerir. Her bir kutuda; her biri bir kullanımlık 5 ml'lik 20 veya 28 kaşık bulunur. Her bir takdim şekli ayrıca PVC seperatörde ambalajlanmaktadır. Çinko eksikliğinin tedavisi ya da önlenmesinde ve çocuklarda görülen ishal tedavisinde kullanılır.

Zincoplex şurup ne işe yarar?

ZİNCOPLEX, çinko içeren şuruptur. 100 ml' lik renkli şişede, 5 ml' lik kaşık ölçekle beraber sunulur. Çinko eksikliğinin tedavisi veya önlenmesinde kullanılır.

ZİNCO 50 miligram kapsül ne için kullanılır?

ZİNCO, çinko içeren kapsüldür. enteropatika) ve vücutta aşırı derecede bakır birikmesi hastalığında (Wilson hastalığı) kullanılır.

Zinco 15 mg 5 ml şurup nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: ZİNCO yetişkinlerde, yemeklerden önce ya da sonra veya yemeklerle birlikte kaşık veya pipet yardımı ile kullanılır. Doktor tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde belirtilen dozlarda kullanınız.

Zinco şurup ishali keser mı?

1. ZİNCO nedir ve ne için kullanılır? beraber sunulur. Çinko eksikliğinin tedavisi veya önlenmesinde ve diyare (ishal) tedavisinde kullanılır.