iCloud nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. iCloud nedir ne işe yarar?
  2. iCloud hesabı ne demek?
  3. iCloud hesabı ile neler yapılabilir?
  4. iCloud hafıza ne işe yarar?
  5. Icloudlu telefon ne demek?
  6. iPhone iCloud ayarları nerede?
  7. Apple kimliği ile neler yapılabilir?
  8. iCloud 50 GB saklama alanı ne kadar?
  9. Iclouda nasıl erişilir?

iCloud nedir ne işe yarar?

iCloud fotoğraflarınızı, videolarınızı, belgelerinizi, müziklerinizi, uygulamalarınızı ve daha fazlasını saklar ve aygıtlarınızın hepsinde güncel tutar. iCloud ile kolaylıkla fotoğrafları, takvimleri, konumları ve daha fazlasını arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşabilirsiniz.

iCloud hesabı ne demek?

Dünya'nın en değerli markası Apple'ın, cihazlarını aktifleştirmek ve yedeklemek için kullandığı ICloud, fotoğraflar, rehber, mail ve notlar gibi bilgilerin güncel kalmasını sağlayan ve koruma altına alan bulut sistemidir.

iCloud hesabı ile neler yapılabilir?

iCloud neleri yedekler?
  • Uygulama verileri.
  • Apple Watch yedeklemeleri. ...
  • Aygıt ayarları
  • Ana ekran ve uygulamaların düzeni.
  • iMessage, SMS ve MMS mesajları ...
  • iPhone, iPad ve iPod touch'ınızdaki fotoğraflar ve videolar.
Daha fazla öğe...

iCloud hafıza ne işe yarar?

iCloud sayesinde fotoğraflarınız, videolarınız, dosyalarınız ve daha fazlası için otomatik olarak ücretsiz 5 GB iCloud saklama alanına sahip olursunuz. Daha fazla saklama alanı ve premium özellikler istiyorsanız aygıtlarınızın herhangi birinden iCloud+'a yükseltme yapabilirsiniz.

Icloudlu telefon ne demek?

iCloud, içeriklerinizi güvenli bir şekilde saklar ve uygulamalarınızı tüm aygıtlarınızda güncel tutar. ... iCloud, bir aygıtta yaptığınız değişikliklerin diğer tüm aygıtlarınızda görünmesini sağlar. iCloud.com'da; Fotoğraflar, Mail ve Notlar gibi favori uygulamalarınızın web versiyonlarına da erişebilirsiniz.

iPhone iCloud ayarları nerede?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] kısmına gidin. iCloud'a dokunun. iCloud'u kullanmasını istediğiniz uygulamaları belirlemek için dokunun.

Apple kimliği ile neler yapılabilir?

Apple Kimliğiniz App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime ve diğer Apple servislerine erişmek için kullandığınız hesaptır. Giriş yapmak için kullandığınız e-posta adresi ile parolanın yanı sıra, Apple servislerinde kullandığınız iletişim, ödeme ve güvenlik bilgilerini içerir.

iCloud 50 GB saklama alanı ne kadar?

50 GB: 6, GB: 19,99 TL. 2 TB: 64,99 TL.

Iclouda nasıl erişilir?

Apple menüsü  > Sistem Tercihleri > Apple Kimliği'ne gidin ve iCloud'u tıklayın. Apple Kimliğinizle giriş yapın. iCloud Drive'ı açın.