Sinem Kobal Kaç aylık hamiledir?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobal Kaç aylık hamiledir?
  2. Sinem Kobal dogurdu mu?
  3. Kenan İmirzalıoğlu'nun karısı kaç aylık hamile?
  4. Sinem Kobal kimden hamile?
  5. Sinem Kobal kac haftalik hamile?
  6. Sinem Kobal kac çocuğu var?
  7. Sinem Kobal hangi hastanede Dogurdu?
  8. Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti ne?
  9. Kenan İmirzalıoğlu'nun hanımının ismi nedir?
  10. Sinem Kobal kizi kac aylik?
  11. Sinem Kobalın kac cocugu var?
  12. Sinem Kobal kızının adını ne koyacak?

Sinem Kobal Kaç aylık hamiledir?

2016'da kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal, anne olmak için gün sayıyor. Yaklaşık 8 aylık hamile olan Kobal, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Sinem Kobal'ın havuzda çekilen bu karesi kısa sürede 151 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

Sinem Kobal dogurdu mu?

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, 21 Ekim'de kızları Lalin'i normal doğumla dünyaya getirmişti. Kobal, dün Instagram'da paylaştığı pozlarıyla şaşırttı. Doğumun üstünden sadece 18 gün geçmesine rağmen incecikti.

Kenan İmirzalıoğlu'nun karısı kaç aylık hamile?

Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenen Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği öğrenildi.

Sinem Kobal kimden hamile?

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile ilk bebeklerini bekleyen Sinem Kobal, sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğraflar paylaştı.

Sinem Kobal kac haftalik hamile?

Kenan İmirzalıoğlu tarafından da bu iddialara doğrulama geldi. Sinem Kobal, 15 haftalık hamile ve kız çocuğu bekliyordu. 4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Sinem Kobal özel hoca eşliğinde online hamile yogasına başladı.

Sinem Kobal kac çocuğu var?

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile meslektaşı olan eşi Sinem Kobal, altı aylık kızları Lalin'le Boğaz keyfi yaptı. Çiftin kızları, ilk kez objektiflere takıldı. kızları Lalin'i kucaklarına alarak ebevyn oldu. Annesinin ise "Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor" dediği Lalin bebek çok merak ediliyordu.

Sinem Kobal hangi hastanede Dogurdu?

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun kucağına almak için gün saydıkları kızları Lalin bebek, dün gece Taksim Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya geldi. Hastanede bir katı komple kapatan çiftin, sadece doktor ve hemşirelerin girişine izin verildiği öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti ne?

Üstelik iddialara göre ikilinin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Kanal D'nin magazin programı 2. Sayfa'ya göre, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bir kız bebek bekliyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun hanımının ismi nedir?

Sinem Kobale. 2016 Kenan İmirzalıoğlu/Karı

Sinem Kobal kizi kac aylik?

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun altı aylık kızları Lalin, ilk kez Tarabya'da görüntülendi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; çift, havanın sıcak olması nedeniyle arkadaşlarının teknesiyle Boğaz keyfi yaptı.

Sinem Kobalın kac cocugu var?

Kim Milyoner Olmak İster programının sempatik sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal'ın bebekleri dünyaya geldi. 2016 yılında evlenen çiftin bir kız çocuğu oldu.

Sinem Kobal kızının adını ne koyacak?

Sinem Kobal, 2016'da kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti. Çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Kızını kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal'ın, kızına hangi ismi koyacağı merak konusuydu.Sinem Kobal kızının adını “Lalin” koyacak.