Papara kredi kartı var mı?

İçindekiler:

  1. Papara kredi kartı var mı?
  2. Papara kredi kartı nasıl alınır?
  3. Papara kredi kartı nedir?
  4. Papara Black kart limiti ne kadar?
  5. Papara kart nereden alabilirim?
  6. Papara Black Card ne zaman gelir?
  7. Papara Black kart kredi kartı midir?
  8. Papara kartta limit var mı?
  9. Papara Black Card kredi kartı mı?
  10. Papara Kart 18 yaş altı alabilir mi?
  11. Papara ne kadar sürede gelir?
  12. Papara kart kac gunde gelir?
  13. Papara kart güvenilir mi?
  14. Papara kart nerede geçer?
  15. Papara Limit ne kadar?
  16. Paycell kart limiti ne kadar?

Papara kredi kartı var mı?

Hayır, Papara Edu Card kredi kartı değildir ve asla borçlandırmaz. Temassız ödeme yapılabilen bir ön ödemeli karttır ve Papara tarafından sağlanan tüm kartlar gibi sadece Papara hesabında bulunan bakiyeyi kullanır.

Papara kredi kartı nasıl alınır?

Papara Card sahibi olabilmek için önce bir Papara hesabı açmalısın.
  1. Papara Hesabı aç seçeneğine tıklayarak Papara hesabı aç.
  2. Hesabına giriş yap ve Papara Card -> Yeni Kart -> Black Card İste seçeneğine tıkla.
  3. Kartının gönderilmesini istediğin adresi yaz ve kart başvurunu onayla.

Papara kredi kartı nedir?

Papara, kullanıcılarına internet üzerinden 7/24 alışveriş, ödeme, döviz alıp satma ve para transferi gibi birçok finansal işlem imkânı sunan bir dijital cüzdandır. Papara ayrıca, Master Card altyapısı ile hizmete sunduğu Papara Card ile fiziksel alışveriş ve banka ATM'lerinden işlem yapma olanağı sağlar.

Papara Black kart limiti ne kadar?

Türk Lirası Dolar Euro Sterlin Türk Lirası HesabıOnaysız HesapKimlik bilgilerini tamamlamamış kullanıcıSözleşmeli HesapPapara Black Card sahibi kullanıcı
Harçlık alma tutar limitiKredi/banka kartı ile harçlık gönderildiğinde uygulanan limit.Ayda₺1.250Ayda₺1.250
15 satır daha

Papara kart nereden alabilirim?

PAPARA KART NEREDEN ALINIR? Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor. Kartı alırken ödenen 5 TL ücret tutarı, kart aktifleştirildikten sonra iade edilmektedir.

Papara Black Card ne zaman gelir?

Merhaba, Papara Black Card'ın basımı tamamlanıp, kuryeye verildikten sonraki teslim süresi 10 iş günüdür. Yoğunluk durumuna bağlı olarak kartın basım ve kuryeye dağıtım için teslim süresi birkaç gün sürebilir.

Papara Black kart kredi kartı midir?

Hayır kredi kartı değildir. Ön ödemeli bir karttır yani hesabınızda ne kadar paranız varsa o kadar harcama yapabilirsiniz. Onun için Papara Black Card ile taksitli alışveriş yapamazsınız. Ama sanal post olarak internet alışverişlerinizde veya fiziki olarak post makinalarında kullanabilirsiniz.

Papara kartta limit var mı?

Kartla para alma limiti Kartla para alma tutar limiti 10.000 TL.

Papara Black Card kredi kartı mı?

Hayır kredi kartı değildir. Ön ödemeli bir karttır yani hesabınızda ne kadar paranız varsa o kadar harcama yapabilirsiniz. Onun için Papara Black Card ile taksitli alışveriş yapamazsınız. Ama sanal post olarak internet alışverişlerinizde veya fiziki olarak post makinalarında kullanabilirsiniz.

Papara Kart 18 yaş altı alabilir mi?

Papara Card'a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13'tür.

Papara ne kadar sürede gelir?

Papara Card'ın ile ATM'den, Teknosa ve PTT şubelerinden para yatırdığında paran anında hesabına yüklenir. Havale/EFT ile ya da ATM'den kartsız işlemle para yatırdıktan sonra paran en kısa sürede hesabına yüklenir. İşlemin 7/24 birkaç dakika içinde gerçekleşeceği bankalar: Garanti Bankası

Papara kart kac gunde gelir?

Bulunduğun şehre hazırlayıp göndermeleri ortalama 15 gün deniyor.

Papara kart güvenilir mi?

Papara Kart'ın güvenilirliği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından işlem yapmasına izin verilmiş ve onaylanmıştır. Bu sayede tüm bankalar ile güvenli bir şekilde anlaşma yapılmıştır.

Papara kart nerede geçer?

Diğer ödeme araçlarını ve banka kartlarını kullanabildiğin her yerde Papara Card'ını da kullanabilirsin. Tüm Papara Card'lar gibi Papara Black Card da dünyanın her yerinde geçerlidir. İster yurt içinde ister yurt dışında ister fiziki ve ister internet üzerinden yapacağın alışverişlerde kartını güvenle kullanabilirsin.

Papara Limit ne kadar?

Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 1.250 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 100.000 TL, nakit yatırma kanallarından 1.250 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 10.000 TL.

Paycell kart limiti ne kadar?

Kimlik ve adres teyidini başarıyla tamamlayan müşterilerimiz aylık 10.000 TL'ye kadar kartlarına bakiye yükleyebilir, kartlarından harcama yapabilir ve nakit çekim işlemi yapabilirler.