Apple Music kaç TL?

İçindekiler:

  1. Apple Music kaç TL?
  2. Apple Music ücretsiz deneme nasıl yapılır?
  3. Spotify fiyatı ne kadar?
  4. Apple Music kaç kişi kullanabilir?
  5. Spotify kaç TL 2021?
  6. Spotify aile üyeliği kaç lira?

Apple Music kaç TL?

Ücretsiz ve ücretli seçenekleri bulunan Spotify'ın aksine Apple Music, sadece ücretli seçeneğe sahip ve ücret ödemeden önce hizmeti ücretsiz olarak denemenize izin veriyor. Apple Music'in aylık ücreti 9,99 TL iken, altı kişiyi destekleyen aile üyeliği için ayda 14,99 TL ödemeniz gerekiyor.

Apple Music ücretsiz deneme nasıl yapılır?

Android cihazlar için Google Play Store'a gidin ve Apple Music App uygulamasını indirin. 2. Bu sayfaya geri dönün ve MediaMarkt'ta Apple Music'i dört ay ücretsiz almak için “Apple Music kodu al” butonuna tıklayın. 3. Ardından uygulamadaki adımları takip edin ve kodu girin.

Spotify fiyatı ne kadar?

Spotify premium bireysel paketi 1 aylık 17,99 TL fiyat olarak belirlenmiştir. Spotify Duo paketi aylık 23,99 TL olup aynı anda 2 kişi kullanılabilir. Spotify Aile paketi 6 hesabın aynı anda kullanmasını sağlar ve fiyatı aylık 29,99 TL'dir.

Apple Music kaç kişi kullanabilir?

Apple Music aile aboneliğiyle en fazla altı kişi kendi aygıtlarında sınırsız Apple Music erişiminden yararlanabilir. Apple Music aile aboneliğinin her üyesi, Apple Music kataloğundaki milyonlarca parçayı çevrimiçi olarak dinleyebilir.

Spotify kaç TL 2021?

Şubat 2021 itibarıyla Spotify Premium abonelik paketleri ve ücretleri şu şekilde: Bireysel - 17,99 TL. Duo - 23,99 TL.

Spotify aile üyeliği kaç lira?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene, sonra ayda yalnızca 29,99 TL. *Şartlar ve koşullar geçerlidir. Yalnızca henüz Premium'u denemeyen kullanıcılara açıktır.