Igdaş fatura nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Igdaş fatura nasıl görebilirim?
  2. Doğal gaz tüketim noktası nedir?
  3. Igdaş faturası kaç ay ödenmezse kesilir?
  4. Doğalgaz sözleşmesi nasıl yapılır?
  5. Doğalgaz faturası ödenmezse ne zaman kesilir?

Igdaş fatura nasıl görebilirim?

Aşağıdaki bağlantı ile İGDAŞ Online İşlemler sayfasına erişebilir ve e-devlet şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Yukarıdaki sayfaya E-devlet şifreniz ile girdikten sonra “Tüm İşlemler”e tıklayınız. Sıradaki sayfada Faturalar Bölümünde” son faturanızla ilgili bilgileri görebilirsiniz.

Doğal gaz tüketim noktası nedir?

2"Tüketim Noktası" alanı Nedir? Aboneye ait Daire Numarasının gösterildiği alandır.

Igdaş faturası kaç ay ödenmezse kesilir?

İşte 'Doğalgaz faturası son ödeme tarihinde ödenmezse ne zaman kesilir?' sorusunun cevabı: Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.

Doğalgaz sözleşmesi nasıl yapılır?

E Devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin doğalgaz şirketi ismini yazarak Abonelik Sözleşmesi Başvurusu'na tıklayıp Şartnameyi kabul etmeniz gerekiyor. aşamalarını doldurarak doğalgaz aboneliğinizi internet üzerinden gerçekleştirmiş olacaksınız.

Doğalgaz faturası ödenmezse ne zaman kesilir?

Abonenin; faturasını son ödeme tarihinden itibaren on beş gün içerisinde ödememesi halinde en az üç gün önceden haber verilmek suretiyle doğal gaz arzı durdurulabilir.