Maldivlere Nasıl Gidilir pasaport?

İçindekiler:

  1. Maldivlere Nasıl Gidilir pasaport?
  2. Maldivlere en ucuz nasıl gidilir?
  3. Maldivlere gitmek için vize gerekiyor mu?
  4. Maldivler tatil için ne gerekli?
  5. Maldivlerin dini nedir?
  6. Malediven hangi ülkeye ait?

Maldivlere Nasıl Gidilir pasaport?

Maldivler turu için öncelikle emniyetten pasaportunuzu almanız gerekir, pasaport işlemleriniz için http://www.epasaport.gov.tr/ gerekli bilgileri alabilirsiniz. Tüm ziyaretçiler için 30 güne kadar olan konaklamalarında Maldivler de herhangi bir Vize uygulanmamaktadır.

Maldivlere en ucuz nasıl gidilir?

Geçerli bir pasaport ve ucuz bir uçak bileti, yeryüzü cennetlerinden biri olan Maldivler'e uçmanız için yeterli! Başkent Male'de bulunan Male Uluslararası Havaalanına, THY ve Atlas Havayolları ile direkt ulaşmak mümkün. Dubai aktarmalı Fly Emirates ve Qatar Havayolları da alternatif bir uçuş rotası olabilir.

Maldivlere gitmek için vize gerekiyor mu?

Maldiv Adaları Vize İstiyor mu? Maldivler'e seyahat etmek isteyen; Umumi (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları, sınır kapısından harçsız sahip olabilecekleri 30 gün süreli vize ile seyahatlerini gerçekleştirebilmektedirler.

Maldivler tatil için ne gerekli?

Maldivlere Vize Almaya Gerek Yoktur: Vizesiz seyahat edilen bu ülkeye giriş yaparken 30 günlük seyahat izni verilir. Ancak pasaportların en az 6 ay geçerli olacak şekilde yeni olması istenir.

Maldivlerin dini nedir?

Uzun süreli Budist dönemin ardından İslam'a geçen Maldivlerin nüfusunun büyük kısmını Müslümanlar oluşturmaktadır. Nüfusunun yüzde 98 gibi büyük bir dilimini Müslümanların oluşturduğu ülkede Sünnilik inancı yaygındır.

Malediven hangi ülkeye ait?

Asya kıtasına bağlı olan Maldivler, Hindistan'dan yaklaşık 600 km ve Sri Lanka'dan da ortalama 750 km civarında uzaklıktadır. Maldivler nereye bağlı sorusu sıklıkla karşımıza çıkar. Maldivler, herhangi bir ülkenin parçası ya da herhangi bir ülkenin koruması altında değildir.