01 Adana 6 sezon kaç bölüm?

İçindekiler:

  1. 01 Adana 6 sezon kaç bölüm?
  2. Sıfır bir hangi siteden izlenir?
  3. Sıfır bir kaçıncı sezonda blutv ye geçti?
  4. Sokagın çoçukları ne zaman başlıyor?
  5. Sokağın Çocukları yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor?

01 Adana 6 sezon kaç bölüm?

Sıfır Bir (S1 F1R B1R olarak stilize edilir), BluTV'de yayınlanan, Kadri Beran Taşkın'ın yönettiği, Adana'da çekilmiş polisiye ve suç türündeki internet dizisi. İlk bölümü 1 Haziran 2016'da çıkan dizinin final bölümü 12 Haziran 2019'da yayınlanmıştır....Sıfır Bir (dizi)
Sıfır Bir
Sezon sayısı6
Bölüm sayısı43
Yapım
YapımcıDoğal Deniz
28 satır daha

Sıfır bir hangi siteden izlenir?

Sıfır Bir dizisi yeni sezon ilk bölümü ile Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Adana'da getto yaşamının hüküm sürdüğü mahallelerinde çekilen Sıfır Biri dizisi, 3. sezon itibariyle Blu TV ekranlarında yer alacak.

Sıfır bir kaçıncı sezonda blutv ye geçti?

İnternet dizileri arasında fenomen haline gelen ve şu an 5'inci sezonu yayınlanan Sıfır Bir - "Bir Zamanlar Adana'da" dizisinin 6'ncı sezonu için anlaşma sağlandı. Büyük kitlelere ulaşan dizinin 6. sezonu da yine yalnızca blutv'de yayınlanacak.

Sokagın çoçukları ne zaman başlıyor?

BluTV'nin fenomen dizisi 'Sıfır Bir'in yapımcıları tarafından hayata geçirilen 'Sokağın Çocukları' 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezonuyla sokağın gerçek sahiplerinin etkileyici hikayesini seyirciyle buluşturacak.

Sokağın Çocukları yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor?

Kahpelik, bedelsiz kalacak değil elbet. #SokağınÇocukları 3. bölümüyle bu Perşembe sadece BluTV'de! Üstelik şimdi yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz izleme şansıyla!