Anneler gününde ne yazılır?

İçindekiler:

  1. Anneler gününde ne yazılır?
  2. Anneler günü için ne yazılır?
  3. Anneye çiçeğe ne yazılır?
  4. Sevgiliye Anneler Günü mesajı atılır mı?

Anneler gününde ne yazılır?

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… Anneler günün kutlu olsun canım annem… Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun!

Anneler günü için ne yazılır?

daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun. Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun. Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir.

Anneye çiçeğe ne yazılır?

bizim annemiz,güzel annemiz bizi al dizlerine.kucağında okşa bizi,ninniler söyle yine.bugün hala kulağımızda çınlıyor tatlı sesin.güzel annemiz,kalbimizin büyük neşesisin.anneler günün kutlu olsun. * Anneler günün kutlu olsun, iyi ki benim annemsin! Kızın seni çok seviyor :) * Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Sevgiliye Anneler Günü mesajı atılır mı?

Anneler günü mesajı sevgiliye gönderilebilir, hal böyle olunca da tercih tamamen size kalıyor. Bunu yapabilmek için sevgiliye anneler günü mesajı şeklinde durumlar mevcut. Anneler günü ile ilgili sözleriniz için doğru yerdesiniz çünkü en iyi mesajları bulabileceğiniz sayfalardasınız.