Aboubakar sakatlık ne?

İçindekiler:

  1. Aboubakar sakatlık ne?
  2. Aboubakar sakatlık kaç hafta?
  3. Aboubakar ne zaman Sakatlandi?
  4. Vincent aboubakar sakat mi?
  5. Aboubakar maaşı ne kadar?
  6. 30 maç maddesi nedir?
  7. Aboubakar kaç hafta sahalardan uzak kalacak?
  8. Aboubakar kaç hafta sahalardan uzak?
  9. Abubakar kaç maç oynarsa sözleşme uzar?
  10. Aboubakar hangi macta Sakatlandi?
  11. Vincent Aboubakar neden oynamıyor?
  12. Beşiktaş'ta aboubakar kaç hafta yok?
  13. Beşiktaş aboubakar kaç maç yok?
  14. Beşiktaş Aboubakar kaç maç yok?
  15. Aboubakar Portoda neden oynamıyor?
  16. Aboubakar ne oldu 2021?

Aboubakar sakatlık ne?

Vincent Aboubakar
SezonSakatlıkKaçırılan oyunlar
18/19Çapraz bağ yırtığı41
18/19Diz ezilmesi1
17/18Kas yaralanması6
14/15Yaralanma1
6 satır daha

Aboubakar sakatlık kaç hafta?

Beşiktaş'ın açıklamasını yorumlayan uzmanlar; Vincent Aboubakar'ın, Kasımpaşa ile oynanacak 32. hafta maçının dışında Alanyaspor ve Erzurumspor maçlarında da sahada olmayacağını belirttiler. Söz konusu sakatlıkta uzmanlar sahaya dönüşü 1-4 hafta arasında olduğunu ifade ediyor.

Aboubakar ne zaman Sakatlandi?

30 Mart'ta Kamerun'un Ruanda ile oynadığı maçta sakatlanan Aboubakar'ın tedavisi sürüyor. Siyah beyazlı sağlık heyeti, 29 yaşındaki oyuncuyu ligin son haftasında oynanacak Göztepe maçına hazırlayama çalışıyor. Sağ uyluk ön adalesinden sakatlık yaşayan Aboubakar, Fatih Karagümrük maçında da yok.

Vincent aboubakar sakat mi?

Rakiplerle arayı açmıştık. Benim için golden daha değerliydi" diye konuştu. BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI? Kontratında bir maç daha oynarsa sözleşmesinin uzatılacağı ve bunun için oynamadığı sorusu üzerine de Vincent Aboubakar, şu yanıtı verdi, "Milli takımda sakatlandım.

Aboubakar maaşı ne kadar?

Yeni sözleşme için 3.5 milyon Euro'luk yıllık maaş talebinde bulunan Aboubakar'a son olarak kulüpten 2 milyon Euro teklif edildiği kaydedildi.

30 maç maddesi nedir?

MADDE 30 – SPORTİF CEZALAR sonraki ilk resmi müsabakasından, sezonun ikinci devresinde veya sezon bittikten sonra sportif cezanın verilmiş olması halinde ise takip eden yeni sezonun ilk resmi müsabakasından itibaren infaza başlanır.

Aboubakar kaç hafta sahalardan uzak kalacak?

Siyah-beyazlı takım resmi hesabından yaptığı açıklamada, Kamerunlu golcünün, sağ uyluk ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini duyurdu. Aboubakar'ın en az 1 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Aboubakar kaç hafta sahalardan uzak?

Sağ üst adalesinde sorun yaşayan ve oyundan çıkmak isteyen Aboubakar'ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yıldız forvet, kalan maçlarda forma giyemeyecek. Beşiktaş formasıyla bu sezon 29 resmi maça çıkan Kamerunlu golcü, 16 gol, 5 asistle skora katkı sağladı.

Abubakar kaç maç oynarsa sözleşme uzar?

Zira şu ana kadar Beşiktaş ile 29 karşılaşmaya çıkan Aboubakar, 1 maç daha oynarsa siyah-beyazlı kulüpteki sözleşmesi otomatikman uzuyor. Eğer tecrübeli golcü önümüzdeki 2 maçı kaçırırsa sezon sonunda serbest kalacak ve istediği takımla anlaşabilecek.

Aboubakar hangi macta Sakatlandi?

Sivas maçında sakatlanan Kamerunlu forvetin sağ uyluk ön adalesinde kanama ve ödem tespit edildi. Beşiktaş'ın önceki gün oynadığı Sivasspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Vincent Aboubakar'ın sağ uyluk üst adalesinde kanama ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Vincent Aboubakar neden oynamıyor?

Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncusunun Göztepe maçına yetişemeyeceğini açıklarken, Aboubakar Fatih Karagümrük maçındaki olaylar sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. 29 yaşındaki futbolcu olası 2 maç ceza sonrası Türkiye Kupası finalinde de yer almayacak. ... Karşılaşmada sakatlığı nükseden Aboubakar, maça devam edemedi.

Beşiktaş'ta aboubakar kaç hafta yok?

Ancak 2022 Dünya Kupası grup elemelerinden Beşiktaş'a iyi haberler gelmedi. Ghezzal ile Hasic sakatlanırken, Cenk Tosun ve Dorukhan ise corona virüsüne yakalandı. Zambia maçının ikinci yarısına çıkamayan Cezayirli yıldız Ghezzal'ın durumu İstanbul'daki kontrollerden sonra netlik kazanacak. ABOUBAKAR EN AZ 1 HAFTA YOK!

Beşiktaş aboubakar kaç maç yok?

Beşiktaş sağlık ekibi oyuncunun iyileşmesi için yoğun çaba sarf ederken, Aboubakar'ın 2 maç takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.

Beşiktaş Aboubakar kaç maç yok?

Beşiktaş sağlık ekibi oyuncunun iyileşmesi için yoğun çaba sarf ederken, Aboubakar'ın 2 maç takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.

Aboubakar Portoda neden oynamıyor?

Aboubakar sakatlığını öne sürerek mukavelesindeki '30 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar' hükmünün yürürlüğe girmemesi için oynamıyor. Haberde golcü futbolcunun menajeri bu konuda Kamerunluya baskı yaptığı belirtilirken, 1.5 milyon euroluk maaşın 1 milyon 750 bin Euro'ya çıkartılmasını istiyor.

Aboubakar ne oldu 2021?

Beşiktaş ile geçen sezon 26'sı lig olmak üzere 29 maçta görev alan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. Kamerunlu golcü sezon başına 6 milyon Euro kazanacağı yeni takımına 3 yıllık imza attı.