Sstek A.Ş kimin?

İçindekiler:

  1. Sstek A.Ş kimin?
  2. Sstek Genel müdür?
  3. Savunma Sanayi nereye bağlı?
  4. Celal Sami Tüfekçi Kimdir?
  5. SSB Başkanı Ismail Demir kimdir?
  6. Meteksan ne iş yapar?
  7. Savunma sanayi ne yapar?
  8. SSB Hangi Bakanlığa Bağlı?
  9. Havelsan Yönetim Kurulu Başkanı kim?
  10. SSB kime bağlı?
  11. Ismail demir Kaymakam kimdir?
  12. Meteksan kime bağlı?
  13. Savunma Sanayi Başkanlığı kime bağlıdır?

Sstek A.Ş kimin?

Temel Faaliyetler. SSTEK Savunma Sanayi Teknolojileri , 2016 yılında T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın 0 iştiraki olarak kurulmuştur.

Sstek Genel müdür?

Ahmet Çağrı ÖZER - Genel Müdür - SSTEK SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ | LinkedIn.

Savunma Sanayi nereye bağlı?

Daha önce Milli Savunma Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren SSM, Cumhurbaşkanlığına bağlandı. Bundan sonra Müsteşarlık personeli Cumhurbaşkanı onayı ile atanacak, Cumhurbaşkanı bu yetkisini Müsteşar'a devredebilecek.

Celal Sami Tüfekçi Kimdir?

Daha önce birçok şirketin yönetim kurullarında görev alan Dr. Tüfekci, halihazırda Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, TeknoHAB ve ULAK Haberleşme A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı; ASELSAN A.Ş. ve TRMOTOR A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

SSB Başkanı Ismail Demir kimdir?

İsmail Demir, 1960 yılında Elazığ'da doğdu. İlköğrenimini Ankara ve Eskişehir; orta ve lise öğrenimini Eskişehir'de tamamlayarak 1982 yılında İTÜ'den Uçak Mühendisi olarak mezun oldu. ... 1997 yılında İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesinden Uçak Elemanları ve Malzemesi dalında Doçentlik unvanı aldı.

Meteksan ne iş yapar?

TÜRKİYE'NİN SUALTI AKUSTİĞİ Sualtı akustik sistemler alanında “Türkiye'nin Sualtı Akustiği Mükemmeliyet Merkezi” yaklaşımı ile görevlendirilen Meteksan Savunma, geliştirdiği ileri teknoloji sualtı akustiği sonar sistemleri ile deniz platformlarına önemli değer katmaktadır.

Savunma sanayi ne yapar?

İhtiyaç duyulan modern silah, araç ve gereçlerin özel veya kamu kuruluşlarında imalatını planlamak. ... Modern silah, araç ve gereçleri araştırmak, geliştirmek, prototiplerin imalini sağlamak, avans vermek, uzun vadeli siparişler ve diğer mali ve ekonomik teşvikleri tespit etmek.

SSB Hangi Bakanlığa Bağlı?

Savunma Sanayii Başkanlığı, ülkemizde savunma sanayii altyapısının tesisine ilişkin politikaların tespiti ve bu politikaları tatbik etme yetki ve sorumluluğuna sahip mekanizmaların oluşturulması amacına uygun olarak 1985 yılında 3238 sayılı Kanun'la Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde “Savunma Sanayii Geliştirme ve ...

Havelsan Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Celal Sami TÜFEKCİ; 15 Haziran'da gerçekleştirilen HAVELSAN Olağan Genel Kurulu'nda, HAVELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Murat ŞEKER'in yerine getirildi.

SSB kime bağlı?

Cumhurbaşkanlığı, Millî Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile yerli ve yabancı savunma sanayii şirketleri ile yakın ilişkiler içerisindedir....Savunma Sanayii Başkanlığı
SSB
BağlılığıTürkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı
Personel sayısı998 (2019 itibarıyla)
Yıllık bütçe₺120.063.000 (2021)
Yönetici(ler)İsmail Demir, Başkan
6 satır daha

Ismail demir Kaymakam kimdir?

1986 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladı. 2004 yılında başladığı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Maliye bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 2011 yılında kaymakamlık mesleğine başladı.

Meteksan kime bağlı?

Meteksan Savunma Sanayi A.Ş., 2006 yılında Bilkent Holding bünyesinde faaliyet gösteren yüksek teknoloji şirketlerinin savunma sanayiine yönelik proje ve aktivitelerini tek bir çatıda birleştirmek ve koordine etmek üzere kurulmuştur.

Savunma Sanayi Başkanlığı kime bağlıdır?

MADDE 3- (1) Cumhurbaşkanına bağlı ve tüzel kişiliği haiz Savunma Sanayii Başkanlığı kurulmuştur. Başkanlık başkan, başkan yardımcıları ve hizmet birimlerinden oluşur. Yurtdışı ve taşra teşkilatı kurmaya yetkilidir. MADDE 4- (1) Başkan, Başkanlığın en üst amiridir.