Ceo Event medya ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Ceo Event medya ne iş yapar?
  2. Ceo Event hangi pazarda?
  3. Ceo Event hisse kimin?
  4. Ceo Event Genel müdür?
  5. Ceoem medya ne iş yapar?
  6. Ceoem sahibi kimdir?
  7. Ceoem hissesi ne iş yapar?
  8. Ceoem kime ait?
  9. Erol olçok ne iş yapıyor?

Ceo Event medya ne iş yapar?

CEO Event, organizasyon ve etkinlikleri event boyutuna taşıyan yaklaşımı ile Türkiyeʼde yeniliklerin öncüsü olmuştur. ... CEO Event, altı temel faaliyeti kendisine uzmanlık alanı olarak belirlemiştir. Bunlar kongre, eğlence, spor, fuar, tasarım ve kurumsal etkinlik yönetimidir.

Ceo Event hangi pazarda?

YATIRIMCI İLİŞKİLERİ Ortaklığımız adillik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluktan oluşan 'kurumsal yönetimin dört temel ilkesi'ne tam olarak bağlıdır. Ortaklığımızın hisse senetleri 31.05.2019 tarihinden itibaren 'CEOEM' koduyda BIST Ana Pazar A grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlamıştır.

Ceo Event hisse kimin?

Günlük
Şirket İsmiCEO EVENT MEDYA A.Ş.
Genel MüdürKENAN YAŞAR ŞEKİ
Yönetim Kurulu ÜyeleriYENİ VE ESKİ MEDYA REKLAM AJANSI A.Ş. (CEVAT OLÇOK);YENİ VE ESKİ MEDYA REKLAM AJANSI A.Ş. (FATİH OLÇOK);BÜLENT UYGUN;FATİH AYDIN;İSHAK BORA;
İşçi Sendika
İşveren Sendika
11 satır daha

Ceo Event Genel müdür?

Cevat Olçok kurduğu ve halen Yönetim Kurulu Başkanı olduğu CEO Event Medya Anonim Şirketi bünyesinde Türkiye'de WTA, Birleşmiş Milletler 4.

Ceoem medya ne iş yapar?

CEO Event Medya AŞ, Türkiye merkezli bir etkinlik yönetim şirketidir. Şirket, global projelerde ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile ilgili tüm hizmetleri sunmakta uzmanlaşmıştır. Şirket altı ana alanı belirlemiştir: Kongre, Eğlence, Spor, Fuar, Tasarım ve Kurumsal Etkinlik Yönetimi.

Ceoem sahibi kimdir?

CEO EVENT MEDYA A.S.
BİST KoduCEOEM
İlk İşlem Tarihi31.05.2019
Halka Arz Tarihi23.05.2019
Genel MüdürKENAN YAŞAR ŞEKİ
Yönetim Kurulu ÜyeleriYENİ VE ESKİ MEDYA REKLAM AJANSI A.Ş. (CEVAT OLÇOK) YENİ VE ESKİ MEDYA REKLAM AJANSI A.Ş. (FATİH OLÇOK) BÜLENT UYGUN FATİH AYDIN İSHAK BORA
8 satır daha

Ceoem hissesi ne iş yapar?

CEO Event Medya A.Ş. CEO Event Medya AŞ, Türkiye merkezli bir etkinlik yönetim şirketidir. Şirket, global projelerde ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile ilgili tüm hizmetleri sunmakta uzmanlaşmıştır. Şirket altı ana alanı belirlemiştir: Kongre, Eğlence, Spor, Fuar, Tasarım ve Kurumsal Etkinlik Yönetimi.

Ceoem kime ait?

CEO Event Medya AŞ, Türkiye merkezli bir etkinlik yönetim şirketidir. Şirket, global projelerde ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile ilgili tüm hizmetleri sunmakta uzmanlaşmıştır. Şirket altı ana iş alanı belirlemiştir: Kongre, Eğlence, Spor, Fuar, Tasarım ve Kurumsal Etkinlik Yönetimi.

Erol olçok ne iş yapıyor?

Reklamcı Erol Olçok/Meslekleri