Kanlıca'ya metrobüsle nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kanlıca'ya metrobüsle nasıl gidilir?
  2. Kanlıcaya hangi otobüs gider?
  3. Kuzguncuk a nasıl gidilir?
  4. Kanlıca ne yapılır?
  5. Istanbul Kanlıca hangi yakada?
  6. Hidiv Kasrı hangi yakada?
  7. Kuzguncuk metrobüsle nasıl gidilir?
  8. Kanlıca nın neyi meşhur?
  9. Kandillide ne var?
  10. Istanbul Kanlıca hangi ilçeye bağlı?
  11. Istanbul Kanlıca nasıl bir yer?
  12. Kartaldan Beykoz'a Nasıl Gidilir?

Kanlıca'ya metrobüsle nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüs ile Zinclrlikuyu'da ininiz. Buradan Levent-Sarıyer çıkışından çıkarak otobüs durağından 121A'ya binerek Kanlıca durağında indiğinizde Asırlık Kanlıca Yoğurtçusu'na ulaşabilirsiniz.

Kanlıcaya hangi otobüs gider?

Kanlıca'ya giden otobüsler 11H, 121A, 15, 15A, 15F, 15P ve 15T'dir.

Kuzguncuk a nasıl gidilir?

Kuzguncuk evlerine gitmek için otobüs kullanabilirsiniz. Üsküdar'dan geçen 15 numaralı hatlardan herhangi birine binerek buraya ulaşmanız mümkün. İndikten sonra Kuzguncuk'u yürüyerek gezebilirsiniz.Eğer yürümeyi seviyorsanız Marmaray ile ya da vapurla ulaştığınız Üsküdar'dan buraya 3 km yürüyebilirsiniz.

Kanlıca ne yapılır?

Ada Baro Bahçe
  • Kanlıca'nın sahil şeridinde inci gibi dizilmiş muazzam Boğaz yalıları ziyaretçilerini kendisine hayran bırakacak niteliktedir. ...
  • Gazi İskender Paşa Camii. ...
  • Tarihi İsmailağa Kahvesi.
  • Yakamoz Restoran. ...
  • Taç Restoran. ...
  • İkinci Bahar. ...
  • Raifa Lounge Cafe.

Istanbul Kanlıca hangi yakada?

Kanlıca, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan şirin bir sahil semti. İstanbul Boğaz şeridinde Çubuklu ile Anadolu Hisarı semtlerinin arasında kalan Kanlıca, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün oldukça yakınında, Avrupa Yakası'ndaki Emirgan semtinin ise karşı kıyısında yer alır.

Hidiv Kasrı hangi yakada?

Hidiv Kasrı, Beykoz Hıdiv Kasrı, İstanbul'un Beykoz ilçesinde Çubuklu sırtlarında bir yapıdır. 1907 yılında Mısır'ın son hidivi Abbas Hilmi Paşa tarafından İtalyan mimar Delfo Seminati'ye yaptırılmıştır.

Kuzguncuk metrobüsle nasıl gidilir?

Metrobüs ile ulaşım sağlayacağınız durumlarda Boğaziçi durağında inip buradan Kuzguncuk'a yürüyebilir ya da yine otobüse binebilirsiniz. İki durak sonra Kuzguncuk evlerini gezmek üzere inebilirsiniz. İndikten sonra Kuzguncuk'ta gezilecek yerleri tek tek keşfedeceksiniz.

Kanlıca nın neyi meşhur?

Kanlıca, Evliya Çelebi'nin diline dolanmış ünlü yoğurdu, sayısız çeşitte çiçeklerle bezeli Arnavut kaldırımlı sokakları, görkemli yalıları ve Mihrabad Korusu ile ünlü bir semt. Kanlıca yoğurdunun ünü ve farkı buradaki ineklerin sütünden geliyor.

Kandillide ne var?

Semtte sahil boyunca uzanan yalılardan bazıları Kıbrıslı Yalısı, Abud Yalısı, Kont Ostrorog Yalısı, Hadi Semi Yalısı ve Edib Efendi Yalısı'dır. Kandilli tepesinde 1986 yılında yanan Kandilli Kız Lisesi'nin kalıntıları bulunur. Bina Abdülaziz'in kız kardeşi Adile Sultan'ın özel sarayı olarak yapılmıştı.

Istanbul Kanlıca hangi ilçeye bağlı?

Kanlıca, İstanbul'un Beykoz ilçesinin ünlü bir semtidir. Anadoluhisarı ile Çubuklu arasında bulunur. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu yakasındaki ayağının kuzey tarafındadır. Kanlıca'nın yoğurdu meşhurdur.

Istanbul Kanlıca nasıl bir yer?

Kanlıca, Boğaziçi Anadolu kıyısında, sakinliği, yeşilin her tonunu barındıran koruları, çiçekleri, Arnavut kaldırımlı sokakları, görkemli yalıları ve yoğurdu ile ünlü güzel bir sahil semti.

Kartaldan Beykoz'a Nasıl Gidilir?

Kartal Sahilinden Beykoz'a gitmek
  1. Kartal sahilinden D-100 otoyouna çıkmanız gerekiyor.
  2. D-100'e çıkmak için Kartal merkezdeyseniz Kadıköy – Pendik minibüsünü, KM34 nolu İETT otobüsünüü, Atalar tarafındaysanız C-80 Uğur Mumcu minibüsünü kullanabilirsiniz.
  3. D-100 üzerinde 500 T nolu İETT otobüsüne binin.
Daha fazla öğe...