Kurban Bayramında kargo şirketleri çalışır mı?

İçindekiler:

  1. Kurban Bayramında kargo şirketleri çalışır mı?
  2. Arefe günü kargo çalışıyor mu?
  3. Yurtiçi Kargo bayramda çalışacak mı?
  4. Kargo çalışıyor mu?
  5. Bugün Kargo çalışıyor mu?
  6. Resmi tatillerde Aras Kargo açık mı?
  7. Trendyol kargosu bayramda çalışıyor mu?
  8. Bugün yurtiçi kargo çalışıyor mu?
  9. Yasakta Kargo gönderilir mi?
  10. Yasaklarda Kargo çalışıyor mu?
  11. Tam kapanma kargolar açık mı?
  12. Bugün MNG Kargo çalışıyor mu?

Kurban Bayramında kargo şirketleri çalışır mı?

Kurban Bayramı nedeniyle kargo şirketlerinin birçoğu bayram tatili sürecinde müşterilerine hizmet veremeyecek. Kargo firmaları, Kurban Bayramı arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında hizmet verecekler. ... Ancak ertesi gün hafta sonu tatili olduğu için kargolar yine çalışmayacak.

Arefe günü kargo çalışıyor mu?

PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek.

Yurtiçi Kargo bayramda çalışacak mı?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak. Kargolarda ilk teslimat günü 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü öğlene kadar olacak.

Kargo çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor. ... UPS Kargo: 09.00 - 18.00 saatleri arasında UPS Kargo açık ve dağıtım yapıyor.

Bugün Kargo çalışıyor mu?

YURTİÇİ KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? Yurtiçi Kargo hafta içi her günsaat 09:00 ile 18:00 arası hizmet vermektedir. Cumartesi günleri 09:00 ile 16:00 arası hizmet veren Yurtiçi Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Resmi tatillerde Aras Kargo açık mı?

ARAS KARGO BAYRAMDA AÇIK MI? Aras Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise yarım gün hizmet vermektedir.

Trendyol kargosu bayramda çalışıyor mu?

Alışverişiniz sonucunda size gelecek olan kargo bayramdan sonraya kalacaktır. Trendyol Express bayram dışında pazar günü hariç haftanın 6 günü hizmet veriyor. Haftanın 6 günü teslimatlar saat 9.00 ve 21.00 arasında gerçekleştiriliyor.

Bugün yurtiçi kargo çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. ... PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

Yasakta Kargo gönderilir mi?

Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak. Böylece sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

Yasaklarda Kargo çalışıyor mu?

Genelgede yer alan ibarelere göre kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar yasaklardan muaf olacak.

Tam kapanma kargolar açık mı?

Kargolar kapanma kararlarından muaf olacak. Kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, UPS kargo, PTT Kargo, Aras Kargo gibi kargo şirketleri kapanma döneminde açık olacak.

Bugün MNG Kargo çalışıyor mu?

Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor. ... MNG Kargo: Açık olduğu saatler 09.00 - 18.00 olarak açıklandı. PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.