Işkur öğrenciler başvurabilir mi?

İçindekiler:

  1. Işkur öğrenciler başvurabilir mi?
  2. İŞKUR işbaşı eğitim programı kimler başvurabilir?
  3. İŞKUR SÇP başvurusu nasıl yapılır?
  4. IEP kimler başvurabilir?
  5. Işkur bursu nedir?
  6. Işkur'a başvuru şartları nelerdir?

Işkur öğrenciler başvurabilir mi?

Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere bütün yükseköğretim öğrencileri katılabilir.

İŞKUR işbaşı eğitim programı kimler başvurabilir?

Başvuru Yeri Ve Zamanı İşbaşı eğitim programlarına katılma şartlarını sağlayan tüm vatandaşlarımız, 81 ilde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine istedikleri zaman programa katılmak için başvuruda bulunabilmektedirler.

İŞKUR SÇP başvurusu nasıl yapılır?

Öğrencilik dönemi boyunca Sosyal Çalışma Programından toplam 3 ay (90 gün) yararlanma hakkı bulunmaktadır. https://esube.iskur.gov.tr/ yada https://esube.iskur.gov.tr/Scp/ScpArama.aspx sistemi üzerinden giriş yapılarak başvuru yapabilirsiniz.

IEP kimler başvurabilir?

İşbaşı eğitim programlarına katılma şartlarını sağlayan tüm vatandaşlarımız, 81 ilde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine istedikleri zaman programa katılmak için başvuruda bulunabilmektedirler.

Işkur bursu nedir?

Akademik Çalışma Programı; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen bir programdır. ...

Işkur'a başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için kuruma kayıtlı işsiz olma, 18 yaşını tamamlamış olma, emekli ve malul aylığı almama, öğrenci olmama (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç) şartı aranacak. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri başvurabilecek.