Yukarı Bak nasıl bir film?

İçindekiler:

  1. Yukarı Bak nasıl bir film?
  2. Yukarı Bak filmi kaç dakika?
  3. Uçan Ev filminin adı ne?
  4. Up filminin konusu nedir?
  5. Yukarı Bak filmi hangi ülkede çekilmiştir?
  6. Yukarı Bak filmi gerçek mi?
  7. Up filmi kaç balon?
  8. Up filmi hangi ülkede çekilmiştir?
  9. Up filminin yönetmeni kimdir?
  10. Yukarı Bak gerçek mi?

Yukarı Bak nasıl bir film?

Az önce de söylediğim gibi film mutlu sonla biten bir aşk hikayesinin sonrasını, Carl ve 8 yaşındaki Doğa Kaşifi Russell'ın içine düştükleri macerayı ve Carl'ın ölen eşi için yaptıklarını konu ediniyor. ... Bir animasyondan çok daha ötesi olan film, 2010 yılında “En İyi Animasyon Filmi” dalında Oscar ödülünü kazandı.

Yukarı Bak filmi kaç dakika?

1 saat 36 dakika Yukarı Bak/Süre

Uçan Ev filminin adı ne?

“Up” ya da Türkçe adıyla "Yukarı Bak"adlı filmde, evini balonlarla uçuran aksi bir yaşlı adamla yaramaz bir çocuğun maceraları anlatılıyor. Filmin ana karakteri 78 yaşındaki Carl Fredricksen, karısını kaybetmiştir.

Up filminin konusu nedir?

Yukarı Bak'ta rastlantı eseri yolları kesişen iki çocuk, yıllarca sürecek tatlı ve dokunaklı bir hikayenin başkahramanlarıdır. Maceracı doğan ve hayattaki her şeye dair çocuksu saf meraklar barındıran Ellie'nin tek hayali dünyayı gezebilmektir.

Yukarı Bak filmi hangi ülkede çekilmiştir?

Yukarı Bak (Özgün adı: Up), 2009 çıkışlı ABD yapımı 3 boyutlu komedi-drama macera türlerindeki animasyon filmi. Film Pixar Animation Studios tarafından yapılmış ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılmıştır.

Yukarı Bak filmi gerçek mi?

Geçtiğimiz yıl 82. Oscar töreinden En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar heykelciği kazanan 'Up' (Yukarı Bak) filmi gerçek oldu.

Up filmi kaç balon?

YouTube kanalının hazırladığı simülasyona göre filmdeki gibi bir evi havaya kaldırmak isterseniz, tamı tamına 31 milyon 1 adet balon kullanılması gerekiyor.

Up filmi hangi ülkede çekilmiştir?

Yukarı Bak (Özgün adı: Up), 2009 çıkışlı ABD yapımı 3 boyutlu komedi-drama macera türlerindeki animasyon filmi.

Up filminin yönetmeni kimdir?

Pete Docter Yukarı Bak/Yönetmenleri

Yukarı Bak gerçek mi?

Geçtiğimiz yıl 82. Oscar töreinden En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar heykelciği kazanan 'Up' (Yukarı Bak) filmi gerçek oldu. ... Programın ekibi filmi ilham alarak 4 metre yükseklikte bir ev inşa ettiler.