BluTV yıllık abonelik iptal edilir mi?

İçindekiler:

  1. BluTV yıllık abonelik iptal edilir mi?
  2. BluTV yıllık abonelik nedir?
  3. BluTV 7 gün ücretsiz mi?
  4. BluTV üyelik kaç kişi kullanabilir?
  5. BluTV Ücretsiz kaç gün?
  6. BluTV deneme süresi ne kadar?

BluTV yıllık abonelik iptal edilir mi?

BluTV'den satın aldığınız yıllık üyeliğin iptalini Hesabım bölümünden sağlayabilirsiniz. Yıllık aldığınız üyeliğin izleme süresi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıldır. Üyeliği iptal ettiğiniz takdirde izleme süreniz kesilmez ve cayma bedeli ödemezsiniz.

BluTV yıllık abonelik nedir?

BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 24,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 24.99 TL'dir. ... Dilerseniz, kredi kartınız ile 12.90 TL*12 taksit yapabilirsiniz (yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz deneme hakkı bulunmaktadır).

BluTV 7 gün ücretsiz mi?

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

BluTV üyelik kaç kişi kullanabilir?

BluTV üyeliğinize dört farklı cihazdan giriş yapabilir, aynı anda yalnızca bir cihaz üzerinden BluTV içeriklerini izleyebilirsiniz.

BluTV Ücretsiz kaç gün?

Her ay düzenli olarak yenilemeniz gerekn sistem içerisinde tabii ki de içerikler de eş zamanlı güncelleniyor. Kısacası aynı içeriğe sürekli fiyat ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Bunun dışında öncelikle denemem gerekiyor diyorsanız da BluTV'de 7 günlük bir ücretsiz deneme hakkınız da mevcut.

BluTV deneme süresi ne kadar?

Twitter पर BluTV: "1 hafta deneme süresi ücretsizdir.