Ruşur taşı ne işe yarar yorumlar?

İçindekiler:

  1. Ruşur taşı ne işe yarar yorumlar?
  2. Ruşur taşı nasıl kullanılır yorumlar?
  3. Ruşur taşı yüze nasıl kullanılır?
  4. Ruşur taşı kil mi?
  5. Ruşur taşı nelere iyi gelir?

Ruşur taşı ne işe yarar yorumlar?

Ruşul taşı doğal yapısı ile cildinizi temizlerken, peeling etkisi göstererek ölü cilt derisini ve siyah noktaları yok eder. Sivilce izlerini giderir. Beyazlatma etkisiyle, koltuk altı, dirsek ve diz kapaklarında oluşan kararmalarda etkilidir. Doğum lekelerinin giderilmesine yardımcı olur.

Ruşur taşı nasıl kullanılır yorumlar?

Ruşur Taşı Nasıl Kullanılır? Ruşur taşı genel olarak ıslak ve nemli cilt üzerinde kullanılır. Özellikle el ve yüz ile beraber vücudun her noktasına sürüldükten sonra 1 dakika kadar beklenir. Bu konuda el ile vücudun farklı noktalarına yumuşak hareketlerle masaj yapmak yeterlidir.

Ruşur taşı yüze nasıl kullanılır?

Ruşur taşı nasıl kullanılır? Ruşur taşını (Sefitab) nemli ve ıslak bir ciltte uygulamanız gerekiyor. Islak ve nemli cilt için Ruşur'u bir miktar elinizle yüzünüze sürüyorsunuz daha sonra 1 dakika kadar bekliyorsunuz. Elinizle nazik bir şekilde masaj yaparak ovalamanız gerekiyor.

Ruşur taşı kil mi?

Yeni yeni Türkiye'de görüldüğü için yazmak istedim. Sefidab, diğer adıyla ruşur taşı. İranlıların kile benzeyen ama kilden farklı olan peelingi.

Ruşur taşı nelere iyi gelir?

1.Cildi tahriş etmeden üzerindeki ölü deri ve hücreleri nazikçe temizler.Doğal peelingdir. 2.Doğum, Yaşlılık, Güneş , Akne lekelerine etkilidir. 3 Siyah nokta ve yağ bezelerini temizler. 4.Topuk çatlaklarını onarır.