Eser Yenenler kimi aldattı?

İçindekiler:

  1. Eser Yenenler kimi aldattı?
  2. Berfu Yıldız Eser Yenenler nasıl tanıştı?
  3. Murat Boz sevgilisini kiminle aldattı?
  4. Berfu Yenenler evlenmeden hamile mi?
  5. Berfu Yıldız nereli kaç yaşında?
  6. Murat Boz neden boşandı?
  7. Eser Yenenler kaç çocuğu var?
  8. Berfu Yenenler'in oglu kac yasinda?

Eser Yenenler kimi aldattı?

Ünlü popçu Murat Boz ve Eser Yenenler geçtiğimiz günlerde Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakalanmıştı. Boz'un sevgilisi Aslı Enver'i aldatması herkesi kızdırdığı gibi güzel oyuncuyu da kızdırmış sevgilisiyle evleri ayırmıştı. Enver'in son hamlesi ise Instagram'dan sevgilisini yoldan çıkaran Eser Yenenler'i silmek oldu.

Berfu Yıldız Eser Yenenler nasıl tanıştı?

Birbirlerini sosyal medyadan takip eden ikili, tam yedi ay boyunca her gün konuşmuş ancak bir türlü görüşemedi. Dert ortağı gibi uzun saatler konuşmuş birbirlerinin hayatlarına ortak oldular ama yüz yüze görüşmeyi biraz ötelediler. Eser Yenenler, ilk görüşme için Berfu Hanım'ı oyununa davet etti.

Murat Boz sevgilisini kiminle aldattı?

Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver'i aldattığı iddiasını bir kez daha yalanlayarak, “Aslı geniş biri değil, öyle bir şey olsa asla yeniden birlikte olmazdık” dedi. Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver'i Eser Yenenler'in evindeki partide 'İşte Benim Stilim' programı yarışmacısıyla aldattığı iddialarına yanıt verdi.

Berfu Yenenler evlenmeden hamile mi?

Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan Berfu Yıldız, check-up yaptırmak için gittiği Maslak'taki bir hastaneden bebek haberini aldı. Bebeğin 3 aylık olduğu öğrenildi. Bebeği Eser Yenenler'e söyleyen Berfu Yıldız, ünlü komedyen ile üç gün önce de aile arasında yapılan törenle nikah masasına oturdu.

Berfu Yıldız nereli kaç yaşında?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği'nden mezundur. Adını ilk kez 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurmuştur.

Murat Boz neden boşandı?

Ünlü çiftin ayrılığı hakkında iki farklı iddia ortaya atılmış, kıskançlık ve evlilik neden olarak gösterilmişti. Aslı Enver'le ilişkisini sonlandıran Murat Boz, güzel oyuncu barışmak için sürekli kendisini arayınca eski hattını kapatıp yeni numara aldı. ... Ancak Aslı Enver'in evlilik isteği ayrılığa neden oldu.

Eser Yenenler kaç çocuğu var?

Kuzey Yenenler Eser Yenenler/Çocukları

Berfu Yenenler'in oglu kac yasinda?

Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Berfu Yenenler, geçtiğimiz gün esprili bir paylaşım yaptı. 26 yaşındaki Yenenler, oğlu Kuzey'in yüzüne Photoshop'la eşini ekledi.