IMEI atmak ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. IMEI atmak ne kadar sürer?
  2. Telefonumun imeisini nasıl değiştirebilirim?
  3. Tuşlu telefonlarda IMEI var mı?
  4. Telefonun IMEI numarası nasıl alınır?

IMEI atmak ne kadar sürer?

Tüm formları doğru ve eksiksiz doldurduysanız IMEI kayıt işleminiz tamamlanmıştır. Cihazınızın kullanım süresi dolduysa kullanıma kapalıysa, tekrar kullanıma açılması 2 veya 3 iş günü sürebilir.

Telefonumun imeisini nasıl değiştirebilirim?

Samsung Galaxy S3 modelinin imei kodunu değiştirme: *#*#3646633#*#* kodu yazdıktan sonra sonra ilk anlatımda da belirttiğimiz gibi GPRS ye giriyoruz oradan imei 1 yazan kısımdaki 15 haneli imei numarası var o rakamların isterseniz son 2 hanesini değiştirseniz farklı yapsanız da olur ya da eski telefonunuz varsa onun ...

Tuşlu telefonlarda IMEI var mı?

Kullanmakta olduğunuz telefonunun IMEI (Seri) numarasını öğrenebilmeniz için cep telefonunuzda *#06# tuluna basmanız yeterlidir. Bazı cihazlarda ise bu tuşlamayı yaptıktan sonra arama tuşuna basmanız gerekebilir. Karşınıza 16 haneli IMEI numarası çıkacaktır.

Telefonun IMEI numarası nasıl alınır?

Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz. Lütfen 15 haneli IMEI Numarasını giriniz!