Apple canlı destek nasıl bağlanılır?

İçindekiler:

  1. Apple canlı destek nasıl bağlanılır?
  2. Apple hangi şirketleri satın aldı?
  3. Apple müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  4. Apple hangi şirket?

Apple canlı destek nasıl bağlanılır?

Apple müşteri hizmetleri iletişim merkezine bağlanmak adına sabit telefonunuzdan 008 873 arayabilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden arayabilmek adına ise 15 11 tuşlayabilirsiniz. Apple destek bölümüne telefonla ya da sohbet üzerinden sorunsuz şekilde ulaşarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Apple hangi şirketleri satın aldı?

Şirketin en büyük satın alımı, NeXT firmasının 1996 yılında US$400 milyon karşılığında satın alınmasıdır. Apple'ın bir yılda en fazla satın alımı 2002'de 5 şirket alımıyla gerçekleşti. Bunlar; Nothing Real, Zayante, Silicon Grail Corp-Chalice (Silicon Grail), Propel Software, ve Emagic şirketleridir.

Apple müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

Kurumsal veya profesyonel bir müşteriyseniz Apple Kurumsal Müşteriler Mağazası'nı ziyaret edebilir veya Pazartesi ila Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit hattan 008 875 numaralı telefonu (ücretsiz*) ya da cep telefonunuzdan 0216 282 15 12 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) ...

Apple hangi şirket?

Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer Inc., merkezi Cupertino'da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirket.